• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Odlicne su EA verzije, dosta se brze fiksevi ubacuju tamo. Dosta problema su vec resili, ali ima i stvari koje jos nisu dobre poput kise, memory leakova, flickeringa i slicnih problema.
Svakako 5$ nije previse novca, a vec drugog meseca nece biti potrebno placati jer ce main verzija biti upotrebljiva.

Osim toga, TheBoy181 je vec krenuo da radi na patchevima za igru - 60FPS, Forced 1080p, 21:9 Widescreen.
Ne mogu da se setim koliko sam mu do sada placao, cini mi se oko 2-3 dolara.
Posle nekoliko nedelja i on patcheve stavi da budu public.

Last edited:
Nakon što sam odgledao DF video, meni lično nema nikakve dileme da igra izgleda bolje od BotW.
Ne drastično bolje ali dovoljno bolje da se lako primeti u svakom poređenju i po meni to je sasvim dovoljno,
možda čak i malo bolje od očekivanog, iznenadilo me korišćenje FSR da se postigne 1080p, dobra odluka i znači za ovakvu igru baš.

Izgleda malo bolje, nije sad baš osetna razlika, ali istovremeno je zahtevnija nego BotW, sad ima i tih plutajućih ostrva na nebu koja su uvek vidljiva.

Probao malo, izasao u open world...odlicno radi i na ovom ne EA Yuzu...60fps mod i jos neki visual patch i fino sljaka... Odlicno izgleda, mislim da je emulator jedini vredan nacin igranja ove igre

Probao malo, izasao u open world...odlicno radi i na ovom ne EA Yuzu...60fps mod i jos neki visual patch i fino sljaka... Odlicno izgleda, mislim da je emulator jedini vredan nacin igranja ove igre
Evo i ja sad instalirah zadnji Yuzu EA, i par preporucenih modova. Radi mi drasticno bolje od Ryujinx-a [mada njega nisam podesavao, nisam uspeo da instaliram game patch, a u yuzu je uspelo iz prve].

Last edited:
Izgleda malo bolje, nije sad baš osetna razlika, ali istovremeno je zahtevnija nego BotW, sad ima i tih plutajućih ostrva na nebu koja su uvek vidljiva.
Malo oštrija slika, malo više detalja u svetu, malo veći draw distance i sve to u ambicioznijem svetu. Nije generacijski skok ali je svakako super što su išli na to da izvuku maksimum.

Malo oštrija slika, malo više detalja u svetu, malo veći draw distance i sve to u ambicioznijem svetu. Nije generacijski skok ali je svakako super što su išli na to da izvuku maksimum.

To sam zaboravio, draw distance je osetno bolji i oštriji nego u BotW.

Back
Top Bottom