• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Jos ce i cena takvih ekrana da bude neelitna.

aprk8p.png

Znaci eventualno da napravite par ili vise godina pauze da vam deca porastu, pa da na miru gejmingujete i u svojim 40im-50im godinama.
Nema ni tad nista od toga, jer tad ce im deca zauzeti svaki komp i konzolu koju imaju u kuci kako bi oni sami igrali, jedino je ljuba miran, jer je skupio dovoljno konzola za sad... verovatno je toliko i kupovao, spremajuci se za kids apokalipsu...

Nakoj 230 sati pronadjem Central Abonded Mine i otkrijem autobuild [emoji7] sada je sve lakse. Zatim resim side quest te otkrijem hero path gde tacno vidim po kojim deonicama sam se kretao odnosno znam sta sam propustio da istrazim. Igra ne prestake da uznenadjuje i jos uvek sam daleko od kraja. GOTTTTYYYY

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
A ja sam mislio da sam izrod što sam otkrio autobuild tek posle 60 sati.

Али "пролете" за 50-ак сати. То је за тебе пролетање? 😀 Шта ћеш Чоди, немају људи времена, има других игара, а и обавеза, не може се пола живота потрошити на превртање сваког камена у Зелди. 🙂

Smatram da je u ovoj igri 150 sati minimum. Ja bukvalno moram u svesku da pisem taskove koje planiram da radim jer kako se krecem fokus padne na nesto novo pa ono prethodno zaboravim. Malo pre sam upgrade-ovao prvog sumona(Tulin) i sad ima jaci attack power :D evo ga 124. shrine :D

''The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” isn’t just the fastest-selling Nintendo game of all time. As the basis for a brand-new engineering course at the University of Maryland (UMD), the video game may now be at the forefront of a new movement in higher education.''

''The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” isn’t just the fastest-selling Nintendo game of all time. As the basis for a brand-new engineering course at the University of Maryland (UMD), the video game may now be at the forefront of a new movement in higher education.''

Jok Spajdermen ce i GoW naravno da ce Zelda

Došao je i taj dan, TOTK pređen 100% (dobro, 99,95%). Ostavio sam zadnjeg koroka za dan kada izađe Switch 2, da simbolično ''zatvorim sezonu'' na Switchu 1, otvorena je bila sa BOTW (takođe 100% urađeno) pa sam hteo simbolično da je zatvorim sa TOTKom.

Neću pisati neku preduboku analizu, ali svako ko ima switch (a za koji mesec switch 2) preporučujem da barem proba TOTK.
Jako mi je teško da kažem koja igra je bolja, BOTW ili TOTK, ako bi morao da izaberem mislim da bi ipak to bio BOTW. TOTK je maltene usavršio sve te neke nedostatke BOTWa (priča, za razliku od BOTW postoji, više lokacija za istraživanje, shrine redizajn, itemi itd) ali opet je BOTW ''bio prvi'' i skok koji je napravljen sa BOTW je dosta veći. Naravno, ni poenta TOTKa nije bila da se napravi nesto novo već da se nadogradi na BOTW (u nekim aspektima se i previše), ali mislim da ću ipak za koju godinu pre BOTW da igram nego TOTK.

0-02-05-62aca88ab035934c0f3b08f25e2845f39960fc49657c4d84ce54f1449b3de636_15aa05e02b25f60c.webp

0-02-05-22c5d0b19a3d6e0703eebdd54c6a5087bae39a4bba653be483cd1d07a9b7b332_9221b6dc5cd79e0.webp

Back
Top Bottom