Nema ni tad nista od toga, jer tad ce im deca zauzeti svaki komp i konzolu koju imaju u kuci kako bi oni sami igrali, jedino je ljuba miran, jer je skupio dovoljno konzola za sad... verovatno je toliko i kupovao, spremajuci se za kids apokalipsu...Znaci eventualno da napravite par ili vise godina pauze da vam deca porastu, pa da na miru gejmingujete i u svojim 40im-50im godinama.
A ja sam mislio da sam izrod što sam otkrio autobuild tek posle 60 sati.Nakoj 230 sati pronadjem Central Abonded Mine i otkrijem autobuild [emoji7] sada je sve lakse. Zatim resim side quest te otkrijem hero path gde tacno vidim po kojim deonicama sam se kretao odnosno znam sta sam propustio da istrazim. Igra ne prestake da uznenadjuje i jos uvek sam daleko od kraja. GOTTTTYYYY
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Али "пролете" за 50-ак сати. То је за тебе пролетање?Шта ћеш Чоди, немају људи времена, има других игара, а и обавеза, не може се пола живота потрошити на превртање сваког камена у Зелди.
![]()
“The Legend of Zelda” Inspires New UMD Engineering Course
Students in Ryan Sochol's new course utilize game's CAD engine for machine design.enme.umd.edu
''The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” isn’t just the fastest-selling Nintendo game of all time. As the basis for a brand-new engineering course at the University of Maryland (UMD), the video game may now be at the forefront of a new movement in higher education.''