• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Izbegavao sam temu od kad je igra leakovala, jer generalno ne volim spoilere, najveca radost mi je kada to malo slobodnog vremena trosim na "a-ha!" momente u privatnosti svog uma. Trailere nisam gledao sem prvog reveala bez gameplay. Nisam znao ni scope izmena, ni koje tacno sposobnosti imas ni da li se desava pre ili posle botw, itd.

Prvi utisci su bili suzdrzani, malo sam previse blejao naokolo nisam ni paraglider nabavio pa su neki shrine-ovi bili malo poteski :D. Kada sam se vratio na main questove, dobio paraglajder, stvari su pocele da se otvaraju. I eto, nekih 170h in, jos uvek otkrivam stvari. U prvih 100 sati bukvalno nisam imao sesiju igranja da se nisam barem jednom odusevio. Toliko mehanika, toliko mesta, toliko mogucnosti. Cak i prica postoji, nije Tolstoj ali drzi paznju.

Jedina mana igre je sto je potpuno i apsolutno obsolete-ovala BOTW. Neko ko nije igrao, nema razloga da ne pocne od TOTK, jer bukvalno sve radi bolje. Eto, mozda mi je Eventide Island malo meh, ali razbili su mehaniku na podosta shrine-ova, tako da overall opet nije usfalilo.

Mogao bi polako da je zavrsavam, pa da vidimo jel i ovaj put imamo master mode.

12/10, ovo je jaka godina, ali bome Zelda je ponovo izdominirala. ROG Ally i Steam Deck placu u cosku od nagomilane prasine.

Nakoj 230 sati pronadjem Central Abonded Mine i otkrijem autobuild [emoji7] sada je sve lakse. Zatim resim side quest te otkrijem hero path gde tacno vidim po kojim deonicama sam se kretao odnosno znam sta sam propustio da istrazim. Igra ne prestake da uznenadjuje i jos uvek sam daleko od kraja. GOTTTTYYYY

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

E ovako..provalio sam veliki bug u igri. Mislim da sam 100ak sati bio sa 3 predjena dungeona i rekoh aj da zavrsim i taj cetvrti. Kao poslednjeg sam ostavio Zora Domain regiju, tj onu vodenu oblast. Krenem ja tako da resevam task po task i konacno stignem u water tample. Preko 3 sata sam se mucio unutra pokusavajucu da resim puzzle-ove, medjutim bezuspesno. Bilo mi je jako cudno jer sa prethodna 3 nisam imao problema. Iz ocaja rekoh sebi "aj da zavirim na Youtube" kad tamo imam sta da vidim- sa linkom ide Sidon jer jedino pomocu njega mozes da pokrenes one vodene mehanizme!? Sta hocu da kazem? Mene je igea pustila da sam bez Sidona (koji je ostao negde dole) udjem u water tapmle, prolazim kroz sve zone iako tehnicki ne mogu da resim dungeon bez njega?! Otisao sam na reddit kad imam sta da vidim Ovaj bug se aktivirao kao posledica mog nacina igranja gde stotine sati ne radim main quest vec uzivam u neverovatnoj slobodi. Nisam video da je iko od novinara ovo primetio jer kapiram da svi prolete kroz igru za 50ak sati.

Nisam video da je iko od novinara ovo primetio jer kapiram da svi prolete kroz igru za 50ak sati.
Али "пролете" за 50-ак сати. То је за тебе пролетање? 😀 Шта ћеш Чоди, немају људи времена, има других игара, а и обавеза, не може се пола живота потрошити на превртање сваког камена у Зелди. 🙂

Али "пролете" за 50-ак сати. То је за тебе пролетање? 😀 Шта ћеш Чоди, немају људи времена, има других игара, а и обавеза, не може се пола живота потрошити на превртање сваког камена у Зелди. 🙂
Zar covek nema dete tj bebu? 😬 Brate mili ja od mog malog i obaveza ne mogu 2 mape u BF da sastavim a ne u igru da spicim 100+ sati:cry:

Zar covek nema dete tj bebu? 😬 Brate mili ja od mog malog i obaveza ne mogu 2 mape u BF da sastavim a ne u igru da spicim 100+ sati:cry:
Такође. И кад имам времена, а то буде касно увече најчешће, немам снаге и концентрације, и после пола сата заспим. 😀 Једино кад жена оде са ћером код њених, тад ухватим мало времена да се играм, ако немам нешто друго прече да радим.

Izgovori. Kad ja sa dvoje dece (od 4 i 6 godina) i malom bebom stignem da se igram (ne naravno koliko bih želeo) sve je moguće, samo treba znati organizovati sebe tj svoje slobodno vreme.

Такође. И кад имам времена, а то буде касно увече најчешће, немам снаге и концентрације, и после пола сата заспим. 😀 Једино кад жена оде са ћером код њених, тад ухватим мало времена да се играм, ако немам нешто друго прече да радим.
Bukvalno ista slika kod mene :) Slavim kad zena one kod njenih i prespava 1 dan, tad na miru mogu da odigram ko covek

Znaci eventualno da napravite par ili vise godina pauze da vam deca porastu, pa da na miru gejmingujete i u svojim 40im-50im godinama.

d99crh.gif

Znaci eventualno da napravite par ili vise godina pauze da vam deca porastu, pa da na miru gejmingujete i u svojim 40im-50im godinama.

d99crh.gif
Taman će tada i 4K 120FPS postati standard da može normalno da se igra.

Back
Top Bottom