Izbegavao sam temu od kad je igra leakovala, jer generalno ne volim spoilere, najveca radost mi je kada to malo slobodnog vremena trosim na "a-ha!" momente u privatnosti svog uma. Trailere nisam gledao sem prvog reveala bez gameplay. Nisam znao ni scope izmena, ni koje tacno sposobnosti imas ni da li se desava pre ili posle botw, itd.
Prvi utisci su bili suzdrzani, malo sam previse blejao naokolo nisam ni paraglider nabavio pa su neki shrine-ovi bili malo poteski

. Kada sam se vratio na main questove, dobio paraglajder, stvari su pocele da se otvaraju. I eto, nekih 170h in, jos uvek otkrivam stvari. U prvih 100 sati bukvalno nisam imao sesiju igranja da se nisam barem jednom odusevio. Toliko mehanika, toliko mesta, toliko mogucnosti. Cak i prica postoji, nije Tolstoj ali drzi paznju.
Jedina mana igre je sto je potpuno i apsolutno obsolete-ovala BOTW. Neko ko nije igrao, nema razloga da ne pocne od TOTK, jer bukvalno sve radi bolje. Eto, mozda mi je Eventide Island malo meh, ali razbili su mehaniku na podosta shrine-ova, tako da overall opet nije usfalilo.
Mogao bi polako da je zavrsavam, pa da vidimo jel i ovaj put imamo master mode.
12/10, ovo je jaka godina, ali bome Zelda je ponovo izdominirala. ROG Ally i Steam Deck placu u cosku od nagomilane prasine.