Å to se tiÄe novih moÄi, meni deluju super, neke viÅ”e korisne, a neke manje:
-
Recall, pretpostavljam da Äe se primarno koristiti za podizanje do sky Islands-a, ali u prethodnom traileru se vidi da može da se koristi i na kamenu koji pada niz liticu, tako da imaÄe joÅ” po neku svrhu
-
Fuse, meni za sad omiljena stvar, odliÄan dodatak koji može baÅ” fino da proÅ”iri arsenal itema (ne mora svaki biti koristan, ali može biti zabavan) i imam utisak da su ovime delom izaÅ”li u susret ljudima kojima je smetalo Å”to pucaju oružja tako brzo, ako u snimku grana + kamen izdrže onoliko, onda Äe sigurno biti neki kombo i za ostala oružja da im fino poveÄa rok trajanja. Ali generalno je BOTW imala gomilu itema koji si bili, pa ajde da kažem beskorisni, dok sada u TOTK i random drop može biti koristan (tipa oko), ali ako sve ovo može da se doda na strelu, onda Äe biti tu zanimljivih kombinacija:

-
Ultrahand, ovo mi liÄi na stvar koju Äu probati par puta, reÄi wow i sledeÄi put preÄi preko jezera na neki drugi naÄin, ali veÄ vidim meme snimke sa ovime lol
-
Ascend, deluje kao reÅ”enje za penjanje na viÅ”i nivo na leteÄim ostrvima, jer zamisli da ti nestane stamina prilikom penjanja na viÅ”i nivo i padneÅ” na zemlju pa sve ponovo, instant rage quit
Stvari koje nisu spomenute u snimku, a pokazane su i meni zapale za oko:
Zonai - item koji ispusti novi tip neprijatelja ''the construct'' je poreklom od Zonai civilizacije, koja se u BOTW spominje par puta indirektno (sva 3 lavirinta su povezana sa njima, Barbarian armor, ruÅ”evine u Faron Å”umi su njihove itd), tako da ima logike da se i graÄevine na samim leteÄim ostrvima povezane sa njima i da Äe imate neke veze sa priÄom.
Opet smo videli ovaj 'fenomen' na zemlji, ali idalje nemamo pojma Äemu služu:

Moja pretpostavka je da je to portal u neku vrstu podzemnog/mraÄnog sveta, ali videÄemo veÄ.
Lokacije koje su iste u BOTW i TOTK, u TOTK nemaju shrine nigde, Äak se ni iz vazduha ne vide (nisam baÅ” gledao svaki piksel na snimku pa ne mogu da tvrdim sa 100% sigurnoÅ”Äu), ali na viÅ”e mesta u snimku se vide ovakve graÄevine:

Tako da deluje da Äe jedan od questova biti da se dovrÅ”e/upgraduju u neÅ”to korisno.