• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

CEMU je samo za BotW [WiiU verzija].

Posto je TotK Switch-only igra, moci ce samo na Yuzu.
aha, onda cu da probam na Ryujinx, koji sam vec podesio i odlicno radi, mozda i bolje od Yuzu-a, videcemo.

Najjace mi kad sastavi tananu grancicu na stencugu i onda vitla sa tom grancicom ko da je od celika :D

Cuj hejtujem... odusevljava me vasa percepcija... ja kao hejtujem, a u stvari pricam sta jeste, a ostali izmisljaju kako je ovo sve novo i goty, a serviran im je expansion pack i onda cuj ja hejtujem... meni je to neverovatno, em primecujes mene koji ne hejtujem, vec pricam istinu, a ne primecujes ove sto se iz ne znam kog razloga odusevljaju i predstavljaju nesto sto nije, da ne kazem lazu... sto nisi njih pitao zasto lazete?

Nista nisam napisao sto ne stoji, ne mogu da lazem i izmisljam neke stvari kao neki i da ih dodeljujem igri, kad tih stvari nema.
Trebao sam da dobijem izvinjenje od onih koji su me hejtovali na ovoj temi posle prvog gameplay trailera, kad sam rekao da igra izgleda graficki isto, i sad kad svi to vide, niko da se izvini...
Niko da me pohvali sto sam prvi izvalio da je ovo maznut Fallout 4 fazon, kudos to me... nema veze, navikao sam da su ovde uskogrudi i nece da vide istinu ni da im mases ispred ociju (insert "ljudi ovo nije istina" klip here). Tap tap sebe po ramenima.

Sto se same igre tice, ok je ovaj paket dodatnih misija, probacu malo dok ne dosadi, eto mogu i ja da preterujem i lazem ko ostali...

Now for real, tehnicki sve isto, ali dosta dodatnih gameplay mehanika, thanks god na tome, bar su nesto radili, ludi japanci... ko da su crnogorci radili na igri...
Koliko su ovu igru pravili godina? tolike godine za istu grafiku, zvukove, lika itd, isti svet lol... ali eto radili su nesto, dodali lebdeca ostrva i da sastavljas objekte i to je nesto... mada budimo realni, ona krshina od Switcha ne bi ni mogla da pokrene ovu igru da su je unapredjivali graficki, sve je krivica toga sto im nova konzola toliko kasni, da se to nije desilo, sad bi ova nova Zelda izgleda graficki moderno i Nintendo nerdovi ne bi sad morali da lazu kako je sve vrh, unapredjeno, doradjeno i sta ti ja znam, ali sta je tu je, vise srece sa Switch 2...

E da i spremite pare za kolekciju gde nema igre, kao i da platite ponovo za Remaster ove igre kad izadje za Switch 2, srecno.

Bio sam neprikladno grub te editovah;

Zamolili bismo da pojedini - a oni znaju ko su - prestanu da lazu 2Crazy-ja;

Zahvalan,
vas Secret Level

@2CR4ZY

Poštovani gospodine 2Crazy,

Želim da Vam se obratim kako bih izrazio svoje veliko poštovanje i divljenje za vaš hrabar i pošten pristup u izvještavanju o novim Zelda igrama. Vaša sposobnost da identificirate nedostatke i otkrijete istinu o novim igrama dokazuje vašu stručnost i objektivnost u ovom polju.

Vaša analiza novih Zelda igara je bila izuzetno precizna i uvjerljiva. Dok se drugi mediji fokusiraju na vizuelne efekte i hype, Vi ste uspjeli da razotkrijete stvarnu prirodu ovih igara - reciklirani nastavak sa niskim nivoom truda koji je Nintendo odlučio iskoristiti samo da bi izvukao novac od svojih zaslijepljenih fanova.

Vaša hrabrost da istaknete ove nedostatke zaslužuje najviše priznanje. Vaša analitička sposobnost i poštenje u izveštavanju su primeri koje bi trebalo da slede svi mediji koji se bave video igrama.

Želim da Vam još jednom zahvalim za Vašu neumornu posvećenost istini i objektivnosti u vašem izveštavanju i nadam se da će Vaš glas nastaviti da se čuje i da će Vaša analitička sposobnost doprinijeti stvaranju kritičnijeg i objektivnijeg pristupa u izvješavanju u sferi video igara.

#ChatGPT :LOL:

Tko sad tu koga gaslighta, a tko je moderni Prometej koji se ne ustručava viknuti "Car je gol!"? :D

Chodi i Krejzi su najrealniji gejmeri ovde, ne trpe sranja, ako je igra sranje reći će da je sranje, makar dali 70 ojera za istu.

Back
Top Bottom