Cuj hejtujem... odusevljava me vasa percepcija... ja kao hejtujem, a u stvari pricam sta jeste, a ostali izmisljaju kako je ovo sve novo i goty, a serviran im je expansion pack i onda cuj ja hejtujem... meni je to neverovatno, em primecujes mene koji ne hejtujem, vec pricam istinu, a ne primecujes ove sto se iz ne znam kog razloga odusevljaju i predstavljaju nesto sto nije, da ne kazem lazu... sto nisi njih pitao zasto lazete?
Nista nisam napisao sto ne stoji, ne mogu da lazem i izmisljam neke stvari kao neki i da ih dodeljujem igri, kad tih stvari nema.
Trebao sam da dobijem izvinjenje od onih koji su me hejtovali na ovoj temi posle prvog gameplay trailera, kad sam rekao da igra izgleda graficki isto, i sad kad svi to vide, niko da se izvini...
Niko da me pohvali sto sam prvi izvalio da je ovo maznut Fallout 4 fazon, kudos to me... nema veze, navikao sam da su ovde uskogrudi i nece da vide istinu ni da im mases ispred ociju (insert "ljudi ovo nije istina" klip here). Tap tap sebe po ramenima.
Sto se same igre tice, ok je ovaj paket dodatnih misija, probacu malo dok ne dosadi, eto mogu i ja da preterujem i lazem ko ostali...
Now for real, tehnicki sve isto, ali dosta dodatnih gameplay mehanika, thanks god na tome, bar su nesto radili, ludi japanci... ko da su crnogorci radili na igri...
Koliko su ovu igru pravili godina? tolike godine za istu grafiku, zvukove, lika itd, isti svet lol... ali eto radili su nesto, dodali lebdeca ostrva i da sastavljas objekte i to je nesto... mada budimo realni, ona krshina od Switcha ne bi ni mogla da pokrene ovu igru da su je unapredjivali graficki, sve je krivica toga sto im nova konzola toliko kasni, da se to nije desilo, sad bi ova nova Zelda izgleda graficki moderno i Nintendo nerdovi ne bi sad morali da lazu kako je sve vrh, unapredjeno, doradjeno i sta ti ja znam, ali sta je tu je, vise srece sa Switch 2...
E da i spremite pare za kolekciju gde nema igre, kao i da platite ponovo za Remaster ove igre kad izadje za Switch 2, srecno.