• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Macak-u-cizmama-Brrr-siznucu-AK_slika_O_62997039.jpg

Nije plodonosno da dalje nastavljamo raspravu, jer moze potrajati u nedogled, obzirom da nema napretka, niti razumevanja, odgovoricu ti samo na par stvari koje valjda nisu konfliktne...

BOTW konkretno ima tu posebnu, opuštajuću atmosferu, koja meni barem čini veliki deo užitka i razlog zašto imam preko 100h u igri i to je nešto što se ne može videti u svim tim trailerima, ali to je subjektivna stvar i kontam da tebi to nije leglo jednostavno i poštujem to.
Ima veoma opustenu atmosferu igru, prakticno zen, sa tim se slazem i uzivao sam prvih 5, 6 sati, dok mi nije postala dosadna.
Najveci problem meni je to besciljno bauljanje mapom, ja zelim da znam gde treba da se ide i sta da se radi, a ovako besciljno da setam, nije moj cup of tea, nije pristup kakav mi se svidja u igri, ili mi bar vise ne prija sandbox, kao klinac sam uzivao u sandbox-u, a sad ga dozivljavam kao gubljenje vremena...
Elem, rekao sam vec par puta, dacu uskoro jos jednu sansu igru, pa cu videti dal mogu na silu jos da izguram, pa mozda mi sad i lakse padne, mozda neki trikovi, poput da ne igram puno, vec samo sat vremena dnevno, mozda to pomogne da mi ne dosadi brzo... kad je vec igra sa takvim pedigreom, red je da se makar na silu cela zavrsi, cisto da imam kompletan utisak, dal je stvarno takva kakvom je vidim.
To bi bilo kao da odeš na ESPN forum i pišeš kako je ''igranje košarke gubljenje vremena''.
Taj ESPN redovno tovari Jokica, iako je covek back to back, and soon to be 3rd time MVP, tako da ima i tamo toga...

"Besciljno" bauljanje mapom je jedan od meni najboljih aspekata igre. Istrazivanje bez ikakvih obaveza. Putanja kojom sam dosao prvi put do Kakariko Village i avanture koje sam usput imao su magicno iskustvo koje nikad necu zaboraviti. Pa spustanje sa Hateno village do one plaze i ceo taj tropski kisni biom. Pa kada sam otkrio Eventide Island. Pa kada sam se do "slona" spustio paragliderom sa Mount Lanayru, umesto one munjevite rute. Ili kada sam se spustio u Typhlo Ruins oko mene je bio samo mrak... Skontati sta je svaka od lokacija, i kakvu zagonetku treba da resim je cist uzitak. Proveo sam vise od sat vrmena trazeci lubenice po svetu da bi mogao da odem u pustinju jer nisam imao bolji gear. Da bi kasnije skapirao da sam mogao koristi fotorapart da bi ih brze nasao. Znaci nezaboravna secanja i neponovljiv osecaj igre. Jako se nadam da nastavak nece biti vise linearan, ili barem vecim delom. Ne bi imao nista protiv par linearnih dungeona.

Ali s obzirom da leakovi sugerisu craftovanje vozila, i modifikacije master sworda mocima neprijatelja, bukvano jedva cekam da igram.

Lepo napisano, što se tiče očekivanih želja od nastavaka, ja se najviše nadam da će rewarding sistem biti bolji,
a ne da sve svodi na otkrivanje shrine-a, Spirit Orb-a i dobijanje novca za rešen side quest.

Lepo napisano, što se tiče očekivanih želja od nastavaka, ja se najviše nadam da će rewarding sistem biti bolji,
a ne da sve svodi na otkrivanje shrine-a, Spirit Orb-a i dobijanje novca za rešen side quest.
Ja sam se zeznuo jer nisam igrao DLC questove misleći da su dizajnirani za endgame, i kada sam ih konačno krenuo prelaziti nagrade su bile čvrsto early to mid game, tj ni od kakve koristi u late game (velikom većinom).

Sa druge strane nedostatak zanimljivog loota mi je bila jedna od glavnih zamerki. Znači bukvalno da sam radio od starta DLC misije dobio mi baš to - zanimljiv midgame loot. Ovako sam se duplo zajebao - em ga nisam imao kad mi je trebao em mi nije trebao kad sam ga igrao. Baš fail.

Long story short, ko ima DLC nek igra DLC misije čim mu se učine zanimljivim, nikako ostavljati za kraj.

Ja sam se zeznuo jer nisam igrao DLC questove misleći da su dizajnirani za endgame, i kada sam ih konačno krenuo prelaziti nagrade su bile čvrsto early to mid game, tj ni od kakve koristi u late game (velikom većinom).

Sa druge strane nedostatak zanimljivog loota mi je bila jedna od glavnih zamerki. Znači bukvalno da sam radio od starta DLC misije dobio mi baš to - zanimljiv midgame loot. Ovako sam se duplo zajebao - em ga nisam imao kad mi je trebao em mi nije trebao kad sam ga igrao. Baš fail.

Long story short, ko ima DLC nek igra DLC misije čim mu se učine zanimljivim, nikako ostavljati za kraj.

Pa da ono jedino sto je bas zanimljivo je skupljanje Berserk Oklopa.
Ja samo cekam random kraftovanje oruzja i meni je realno dosta,krafting obozavam

Pa da ono jedino sto je bas zanimljivo je skupljanje Berserk Oklopa.
Ja samo cekam random kraftovanje oruzja i meni je realno dosta,krafting obozavam
A sa berserk oklopom sve DLC stvari su obsolete, tako da sam se baš zeznuo 😹

Iskreno da priznam i meni je BotW dosadila, ali tek posle nekih 180 sati... evo sad bih se teško nakanio da je ponovo počnem. Preigrao sam je. Previše sam se zaneo i uneo, previše igračkih orgazama doživeo, kao onaj Igor iz "Sve što ste oduvak hteli da znate o seksu..." jeste se nauživao ali je ispao onakav.

Zato nemam veliki hajp za nastavak, da u isto vreme izlazi sa novom konzolom ne bih razmišljao ni sekunde. Ovako će biti malo premišljanja. Jer meni je jedna DOBRA Zelda (kao što je bio BotW) u 7-8 godina taman. Treba mi malo da se uželim. Da se udaljimo pa ponovo upoznamo. Zelda nije Zelda bez makar malo čežnje i iščekivanja :D

Ali mi je ipak ostrvo ostalo neprikosnoveno bace te onako golog pa ti se snalazi epic nema sta
Početak igre, ostrvo i master sword trials, bukvalno najbolji delovi igre, by far.

Iskreno da priznam i meni je BotW dosadila, ali tek posle nekih 180 sati... evo sad bih se teško nakanio da je ponovo počnem. Preigrao sam je. Previše sam se zaneo i uneo, previše igračkih orgazama doživeo, kao onaj Igor iz "Sve što ste oduvak hteli da znate o seksu..." jeste se nauživao ali je ispao onakav.

Zato nemam veliki hajp za nastavak, da u isto vreme izlazi sa novom konzolom ne bih razmišljao ni sekunde. Ovako će biti malo premišljanja. Jer meni je jedna DOBRA Zelda (kao što je bio BotW) u 7-8 godina taman. Treba mi malo da se uželim. Da se udaljimo pa ponovo upoznamo. Zelda nije Zelda bez makar malo čežnje i iščekivanja :D
Ja bas imam hype jer sam igrao nekih 120h, i to pre 4god. Suzdržavam se da ne počnem ponovo, strpeću do nastavka, taman će mi sve biti novo. Da igram sad kontam da bi mi u maju već bilo dosta.

Pa dobro ova izlazi nakon 6 godina razmaka. :D

Meni ostrvo i master sword trials najgori deo u igri, baš mi išlo na nerve :D
Taj osećaj da treba da se snalaziš sa onim što imaš i da budeš štedljiv i domišljat, a da nije sve pod tvojom kontrolom je nešto što apsolutno obožavam u igrama. Slične emocije mi izazivaju survival i roguelite igre, ponekad strategije. Subnautica, Don't Starve, This War of Mine, Banished, Frostpunk, Kingdom, pa čak i Minecraft u survival modu.

Nadam se da nece biti Shrine-ova. Nikako mi se nisu dopali, pa sam uz youtube resio skoro 100 jer sam zeleo sto pre da se vratim u prirodu.

Nadam se da nece biti Shrine-ova. Nikako mi se nisu dopali, pa sam uz youtube resio skoro 100 jer sam zeleo sto pre da se vratim u prirodu.
Bez majke kako ti je YT trebao za njih,jesi ti siguran da si igrao BotW

Bez majke kako ti je YT trebao za njih,jesi ti siguran da si igrao BotW

Igrao sam na emulatoru. Prvih desetak su mi previse vremena uzimali i resio sam da cim naidjem na shrine odma palim youtube i resavam ih za 3-5 min. Uprkos tome, igra je fenomenalna ali eto shrinove nisam gotivio.

i ja preko emu, preteski su puzle shrine, odustao od nekoliko njih, ne znam u cemu je fora, mozda do kontrola, recimo sto nisam imao trackpad ili tako nesto, ali nesto je def falilo.

i ja preko emu, preteski su puzle shrine, odustao od nekoliko njih, ne znam u cemu je fora, mozda do kontrola, recimo sto nisam imao trackpad ili tako nesto, ali nesto je def falilo.
Preko emulatora isto, ali tek malo kasnije dodju puzzle shrine-ovi gde ti treba motion/gyro controls.
Ja sam namestio cemuhook i ds4windows, ps4 kontroler je radio savrseno tu.
Prvo gde mi je trebalo je neka platforma gde je podizes/spustas/pomeras, a loptica ide, ko pinball ili monkey ball. :)

Obilato gledao jutjub za neke.
Nadam se da ce nova igra imati mnogo vise oruzja koja ne mogu da se polome. Onaj durability (uz sve sto znam sta su time hteli da postignu) je kriminalan.
To me je bas mnogo smaralo.
Da to ne bude samo master sword ffs.

Last edited:
Back
Top Bottom