2CR4ZY
Forumski Apotekar

Nije plodonosno da dalje nastavljamo raspravu, jer moze potrajati u nedogled, obzirom da nema napretka, niti razumevanja, odgovoricu ti samo na par stvari koje valjda nisu konfliktne...
Ima veoma opustenu atmosferu igru, prakticno zen, sa tim se slazem i uzivao sam prvih 5, 6 sati, dok mi nije postala dosadna.BOTW konkretno ima tu posebnu, opuštajuću atmosferu, koja meni barem čini veliki deo užitka i razlog zašto imam preko 100h u igri i to je nešto što se ne može videti u svim tim trailerima, ali to je subjektivna stvar i kontam da tebi to nije leglo jednostavno i poštujem to.
Najveci problem meni je to besciljno bauljanje mapom, ja zelim da znam gde treba da se ide i sta da se radi, a ovako besciljno da setam, nije moj cup of tea, nije pristup kakav mi se svidja u igri, ili mi bar vise ne prija sandbox, kao klinac sam uzivao u sandbox-u, a sad ga dozivljavam kao gubljenje vremena...
Elem, rekao sam vec par puta, dacu uskoro jos jednu sansu igru, pa cu videti dal mogu na silu jos da izguram, pa mozda mi sad i lakse padne, mozda neki trikovi, poput da ne igram puno, vec samo sat vremena dnevno, mozda to pomogne da mi ne dosadi brzo... kad je vec igra sa takvim pedigreom, red je da se makar na silu cela zavrsi, cisto da imam kompletan utisak, dal je stvarno takva kakvom je vidim.
Taj ESPN redovno tovari Jokica, iako je covek back to back, and soon to be 3rd time MVP, tako da ima i tamo toga...To bi bilo kao da odeš na ESPN forum i pišeš kako je ''igranje košarke gubljenje vremena''.