• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Aj komentar za ljude poput mene koji ne gledaju trejlere. Goty ili ne?

Ono sto su prikazali mi je samo naznacilo da cu cekati da se utegne Yuzu verzija.

Grafika potpuno ista
Senke ili ih nema ili su low quality ili budu ok, zavisi od scenarija, recimo bas uzas izgledaju u visokoj travi
Oruzja ista ona grana, cak i isti font kojim je ispisan naziv oruzja
Oruzje se ponovo lomi posle samo par udarca, ahahahahah

Jedino sto je novo su neki dodati gameplay elementi, poput te rewind opcije, kao i ta leteca ostrva, i da se kombinuju dva objekta pa se napravi novo oruzje i tome slicno, iskopirali Fallout 4 poprilicno, kao sto vec rekoh da mi deluje da ce to biti slucaj, posle prvog gameplay trailera...

The Fallout of Zelda 4... probace se svakako jer volim Fallout 4.

Grafika potpuno ista
Senke ili ih nema ili su low quality ili budu ok, zavisi od scenarija, recimo bas uzas izgledaju u visokoj travi
Oruzja ista ona grana, cak i isti font kojim je ispisan naziv oruzja
Oruzje se ponovo lomi posle samo par udarca, ahahahahah

Jedino sto je novo su neki dodati gameplay elementi, poput te rewind opcije, kao i ta leteca ostrva, i da se kombinuju dva objekta pa se napravi novo oruzje i tome slicno, iskopirali Fallout 4 poprilicno, kao sto vec rekoh da mi deluje da ce to biti slucaj, posle prvog gameplay trailera...

The Fallout of Zelda 4... probace se svakako jer volim Fallout 4.
JebeŔ mi sve padinska skela plače za tobom.

Kad Link masnim rukama dohvati onu granu durability odma ode u k***c.

Nintendo nerdine da me zaobidju.

Ono sto su prikazali mi je samo naznacilo da cu cekati da se utegne Yuzu verzija.

Ma kakav Yuzu, CEMU je za Zeldu, duplo veci fps, sigurno ce tako biti i sa novom Zeldom, obzirom da je sve isto.

U spoiler delu ću napisati neka moja opažanja i analize, pa ko hoće neka pročita, ko neće neka odma' tera dalje :D
Å to se tiče novih moći, meni deluju super, neke viÅ”e korisne, a neke manje:

- Recall, pretpostavljam da će se primarno koristiti za podizanje do sky Islands-a, ali u prethodnom traileru se vidi da može da se koristi i na kamenu koji pada niz liticu, tako da imaće joÅ” po neku svrhu

- Fuse, meni za sad omiljena stvar, odličan dodatak koji može baÅ” fino da proÅ”iri arsenal itema (ne mora svaki biti koristan, ali može biti zabavan) i imam utisak da su ovime delom izaÅ”li u susret ljudima kojima je smetalo Å”to pucaju oružja tako brzo, ako u snimku grana + kamen izdrže onoliko, onda će sigurno biti neki kombo i za ostala oružja da im fino poveća rok trajanja. Ali generalno je BOTW imala gomilu itema koji si bili, pa ajde da kažem beskorisni, dok sada u TOTK i random drop može biti koristan (tipa oko), ali ako sve ovo može da se doda na strelu, onda će biti tu zanimljivih kombinacija:

Screenshot (12).png

- Ultrahand, ovo mi liči na stvar koju ću probati par puta, reći wow i sledeći put preći preko jezera na neki drugi način, ali već vidim meme snimke sa ovime lol

- Ascend, deluje kao reÅ”enje za penjanje na viÅ”i nivo na letećim ostrvima, jer zamisli da ti nestane stamina prilikom penjanja na viÅ”i nivo i padneÅ” na zemlju pa sve ponovo, instant rage quit

Stvari koje nisu spomenute u snimku, a pokazane su i meni zapale za oko:
Zonai - item koji ispusti novi tip neprijatelja ''the construct'' je poreklom od Zonai civilizacije, koja se u BOTW spominje par puta indirektno (sva 3 lavirinta su povezana sa njima, Barbarian armor, ruÅ”evine u Faron Å”umi su njihove itd), tako da ima logike da se i građevine na samim letećim ostrvima povezane sa njima i da će imate neke veze sa pričom.
Opet smo videli ovaj 'fenomen' na zemlji, ali idalje nemamo pojma čemu služu:

Screenshot (11).png

Moja pretpostavka je da je to portal u neku vrstu podzemnog/mračnog sveta, ali videćemo već.

Lokacije koje su iste u BOTW i TOTK, u TOTK nemaju shrine nigde, čak se ni iz vazduha ne vide (nisam baÅ” gledao svaki piksel na snimku pa ne mogu da tvrdim sa 100% sigurnoŔću), ali na viÅ”e mesta u snimku se vide ovakve građevine:

Screenshot (13).png

Tako da deluje da će jedan od questova biti da se dovrÅ”e/upgraduju u neÅ”to korisno.

Å to se tiče poređenja sa BOTW, od starta se znalo da je ovo nadogradnja na BOTW, mislim da čak ni oni nisu previÅ”e to krili i znalo se da su imali previÅ”e ideja da ih sve naguraju u BOTW pa su se odlučili za ovaj vid ''nastavka'', drugačije poznat kao ez money...
Ali to ne znači da TOTK neće imati dovoljnu količinu novih stvari i predela za istraživanje, i možda najbitnije, joÅ” viÅ”e načina kako sve to uraditi.
Dok upoređujem BOTW i TOTK sve mi nekako prolaze kroz glavu druge 2, u neku ruku slične, Zelda kombinacije: OOT/Majora's Mark i Phantom Hourglass/Spirit Tracks, doduÅ”e mislim da ipak BOTW/TOTK imaju viÅ”e sličnosti nego pomenute 2, ali opet očekujem da i TOTK bude dovoljno drugačiji od BOTW. Svakako idalje mislim da će BOTW ostati bolja igra, posebno za ljude koji su je fino i detaljno istražili, ali ako je neko preskočio BOTW i sada bude prvo igrao TOTK, onda mislim da ce mu ova nova Zelda biti bolja.

Sta bi sa onom krilaticom, sto ovde jedan clan napisa, kako je Botw pravljen za WiiU, tako da itekako ima mesta za graficki napredak, jer ce ova zadnja Zelda moci da koristi vecu moc Switcha, a ono ostalo sve isto, ispostavilo se da ovo ipak jeste maximum koji Switch moze da izgura...

Back
Top Bottom