• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Gledao sam i ja YT za neke shrineove pošto sam bio u fazonu da moram sve da ih pređem.

Ma da li ste stvarno koristili yt za shineove, ono je za decu pravljeno 😃 Od 70-ak koje sam prošao, gledao sam samo jedan jer sam bio ćorav, trebalo je da ubacim neke kugle na prekidač, a nisam video metalnu činiju u bazenu. I to sam opet zamalo uspeo da overthinkujem do kraja, prešao sam prvu prostoriju tako što sam zaledio vodu i lansirao ih bombama na prekidač (što samo pokazuje koliko je kul fizika kada dozvoljava takvo eksperimentisanje), ali je u drugoj prostoriji bio zagrađen, pa je moralo sa činijom.

Ma da li ste stvarno koristili yt za shineove, ono je za decu pravljeno 😃 Od 70-ak koje sam prošao, gledao sam samo jedan jer sam bio ćorav, trebalo je da ubacim neke kugle na prekidač, a nisam video metalnu činiju u bazenu. I to sam opet zamalo uspeo da overthinkujem do kraja, prešao sam prvu prostoriju tako što sam zaledio vodu i lansirao ih bombama na prekidač (što samo pokazuje koliko je kul fizika kada dozvoljava takvo eksperimentisanje), ali je u drugoj prostoriji bio zagrađen, pa je moralo sa činijom.
Ima par koje nisu brain dead, ali velika vecina je bas trivijalna. Mi smo svi nesrtpljivi pa kad ne skontamo nesto za 3 min odma krece frustracija. Kad stanes i mucnes glavom sve je logicno. A u krajnjoj liniji bukvalno te niko ne tera da prelazis shrine-ove, ako imas neki na kom si zapeo pici dalje, vrati se kasnije ili ignorsi. Ne mogu da zamislim da neko gleda desetine snimaka i prelazi nesto sto mu se ne svidja.

Preko emulatora isto, ali tek malo kasnije dodju puzzle shrine-ovi gde ti treba motion/gyro controls.
Ja sam namestio cemuhook i ds4windows, ps4 kontroler je radio savrseno tu.
Prvo gde mi je trebalo je neka platforma gde je podizes/spustas/pomeras, a loptica ide, ko pinball ili monkey ball. :)

Obilato gledao jutjub za neke.
Nadam se da ce nova igra imati mnogo vise oruzja koja ne mogu da se polome. Onaj durability (uz sve sto znam sta su time hteli da postignu) je kriminalan.
To me je bas mnogo smaralo.
Da to ne bude samo master sword ffs.
Meni je to pa bilo vrh vrhova nemalo puta u borbi mi nestane oruzja tj ostanem na sekiri ili motki,pa ajmo Zeljdo magla

Ima par koje nisu brain dead, ali velika vecina je bas trivijalna. Mi smo svi nesrtpljivi pa kad ne skontamo nesto za 3 min odma krece frustracija. Kad stanes i mucnes glavom sve je logicno. A u krajnjoj liniji bukvalno te niko ne tera da prelazis shrine-ove, ako imas neki na kom si zapeo pici dalje, vrati se kasnije ili ignorsi. Ne mogu da zamislim da neko gleda desetine snimaka i prelazi nesto sto mu se ne svidja.
Ma da brt nikada nisam upalip YT za shrine,ali ono ko igra Laytona i ostale Mozgalice ima vise strpljenja

Govorite o problemima i tutorialima za shrinove, a niko ne spominje koroke... :cry:
Ili nešto što je meni bilo još teže kad sam jurio 100%, da ubiđem svaku lokaciju na mapi, jer se i to računa u 100%, nažalost

Bez strpljenja svakako. Za neke sam pogledao, ukupno 2 shrine-a, posle batalio/zaobilazio shrine-ove koje odmah ne mogu da provalim.

Nisu puzzle mozgalice za mene mnogo.

Ko priznaje pola mu se dodaje. Neki mi ovde imputiraju da mi je matematicka/logicka inteligencija manja od decje, jer je pravljeno za decu. :D

Last edited:
Nisam imao problema sa Shriene-ovima ali jesam sa nekim zagonetkama van njih (za otkrivanje Shrine-a ili za Korok seed-a).

Govorite o problemima i tutorialima za shrinove, a niko ne spominje koroke... :cry:
Ili nešto što je meni bilo još teže kad sam jurio 100%, da ubiđem svaku lokaciju na mapi, jer se i to računa u 100%, nažalost
Imam te srece da ne patim nimalo od kolekcionizma u igrama. Bukvalno te na koje sam usput nabasao sam otkrio, ostale slatko ignorisao. Sto vise citam komentare ljudi na netu (generalno tokom godina), sve sam srecniji sto sam takav :). Jos da ne vidim razliku izmedju 30 i 60 FPS bukvalno bi ziveo blazen zivot.

Bez strpljenja svakako. Za neke sam pogledao, ukupno 2 shrine-a, posle batalio/zaobilazio shrine-ove koje odmah ne mogu da provalim.

Nisu puzzle mozgalice za mene mnogo.

Ko priznaje pola mu se dodaje. Neki mi ovde imputiraju da mi je matematicka/logicka inteligencija manja od decje, jer je pravljeno za decu. :D
Eto ja sam za korok seed zagonetke glup, i to je to. Nista mi nije umanjilo uzivanje u igri. Sve sam ih ignorisao i cao. Ali nikada ne bi seo za guide i proveo sate mukotrpno ih skupljajuci. Zasto bi se duplo mucio... :D

Razumem nedostatak strpljenja, ali to je definitivno zabrinjavajuć trend 😄 Mada mislim da ću pre da stignem da rešim shrine nego da izguglam rešenje i ispratim šta treba da uradim.

Koroci nisu ni dizajnirani da se kompletiraju, samo ih ima toliko da bi u svakom mogućem delu mape imao šta da radiš. Mislim da je manje od pola ukupnog broja potrebno da bi se maxovao inventory, što ide u prilog tome.

Mislim da je to malo nespretno sročeno i da se trebalo odnositi generalno na DLC-ove koji se mogu kupiti sa zlatnim bodovima osvojenim kupnjom TotK-a.

Ali da, i BotW je imala DLC pa ne sumnjam da će i TotK. Iako je kao što vidimo po nekima TotK DLC sama po sebi :D

1677501407318.png

Last edited:
Dok ne izađe i ovo remek delo evo zanimljive rasprave o tome koja igra u serijalu je najbolja igra ikada [emoji846]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom