Ufff sve pogresno razumes, aj da probam samo jos jednom, ne pricamo o duzini igre pa da poredis 5%, da poredimo samo duzinu, ne bi bilo ni 0.5 %, pricamo o igri celokupno, ako si video grafiku u igri, to znaci da znas o igri vise od tih 5%, ako si video ogroman svet u tom traileru, to znaci da si video dosta iz te zone koja je prikazana, ne kazem da je to ceo svet, ali video si tu ogromnu mapu, pa na osnovu toga kad se sve sabere, to izadje mnogo vise od 5% ZNANJA o igri.
Nije stvar da ja pogrešno razumem (tj ne samo ja, već većina ovde na ovoj temi izgleda), već ti pogrešno predstaviš svoje mišljenje
Ne pričam ja o dužini igre jer je to presudno kad je reč o kvalitetu i sadržaju same igre, ali kako ''izmeriti'' sadržaj neke igre? Ja mislim da imamo 2 opcije, ili prema dužini, u časovima, ili prema broju questova. Ako bi išli tom logikom da ako vidiš grafiku i svet u igri onda znaš više od tih 5%, šta da kažemo za Hades onda?
Postoji i druga stvar, BOTW konkretno ima tu posebnu, opuštajuću atmosferu, koja meni barem čini veliki deo užitka i razlog zašto imam preko 100h u igri i to je nešto što se ne može videti u svim tim trailerima, ali to je subjektivna stvar i kontam da tebi to nije leglo jednostavno i poštujem to.
Opet pogresno tumacenje, ja nisam poredio jedno protiv drugog, vec je poenta da nije sve sto je popularno, popularno sa dobrim razlogom, i siguran sam da ima ne mali broj ljudi koji misle da je Zelda jedna teska smarachina i gubljenje vremena.
Sto se tice vazelina, ti nisi primetio da su neke Nintendo igre veoma mutne, jer ne moze ta matora konzola da izvuce 30fps, pa moraju raznim trikovima da dizu fps?
A ti opet pogrešno predstavljaš svoj stav i mišljenje, ja ne znam kako drugačije da se ''Prolazi i rijaliti... to sto prolazi nije dokaz kvaliteta...'' protimači nego kao poređenje i spuštanje kvaliteta igre. Siguran sam da postoji veliki broj ljudi, ja to ne sporim, ali je takvo razmišljanje problematično i u neku ruku uvredljivo kad se tako predstavi na ovakvom forumu koji je gaming orijentisan. To bi bilo kao da odeš na ESPN forum i pišeš kako je ''igranje košarke gubljenje vremena''.
Veruj mi, ja sam jedan od prvih koji će uzeti Switch 2 kada bude izašao (naravno ako mi finansije dozvole u tom trenutku) i smatram da trenutni Switch jeste underpowered. First party igre na Switchu imaju problema (da se držim Nintendovih igara, third party su u još gorem stanju), naravno ne sve i ne u istoj meri, ali to nikako nisu ''vizuelno urnisane igre'' i ne može se reći ''vadi je umetnost i gomila vazelina, kojeg mazu na sve full 3d igre, sa vecim svetom.''. Prvo jer ne znam kako da prokometarišem kao lošu osobinu da nešto ''vadi umetnosti'' jer...kako je loše kada igra umetnički lepo izgleda? Drugo, to što ti nazivaš vazelinom je optimizacija i kompromisi, Switch realno ima dosta manje resursa (posebno u poređenju sa drugim konzolama) samim tim užasno je teško raditi i opet, optimizovati sve to.