"Woke propaganda" je toliko izlizana fraza da danas znachi sve od "ovo mi se ne svidja" do "jevreji kontrolishu holivud". Ako nisi zhrtva, zbog chega se ponashash tako? Pa evo i tu, druga rechenica, teatralno se bacash pred streljachki vod.Ако је исмевање woke пропаганде мржња, онда у реду. Крив сам по свим тачкама оптужнице и bigot сам, стрељајте ме. Нисам ни свилен, још мање жртва, тако да нема потребе да ми импутираш то. Само сам човек којем се смучило то све, и нисам једини, пошто је све више оних који су здушни подржаваоци целе те приче, па је чак и код њих дошло до засићења и у фазону су могло би мало да се прикочи са тим. А код оних других, па чак и оних неутралних ефекат је сасвим супротан од жељеног (а можда се управо баш ово и жели).
И ти колико приметих овде на форуму волиш многе ствари које су мени небулозне и нејасне да може да их воли неко старији од 18 година, па нисам рекао да си овакав или онакав због тога. Твоја ствар. Још раније сам писао да волим South Park и да подржавам њихову политику немања "светих крава", него да све буде неселективно подложно критици и исмевању, па тако и ово. И не могу онда ја да будем свилен никако. Теби није смешно, мени јесте. Нити си ти бољи и паметнији од мене због тога, нити ја од тебе.
Али очигледно дођосмо до тачке када ни увелико одрасли људи не могу да расправљају било о играма, било о оваквим стварима без превеликог уношења емоција и ад хоминема, џаба нас било.
Ако те је Симкетов коментар повредио/увредио, што онда мени говориш да сам свилен? Јер наравно ти за оно што ти се не допада и не подржаваш можеш да кажеш да је глупо, срање итд, али ако неко чачне у нешто што теби из неког разлога значи, онда је тај глуп, bigot, оперисан од хумора и томе слично. Е видиш то лицемерје и двоструки аршини су ми се још и више смучили од sjw и woke агенде за које је више него очигледно шта су, али наравно релативизацијом и етикетирањем све се толико обесмисли да више не значи ништа, а може да буде и све. Баш као non-binary прича у вези које је и био спорни коментар, све је релативно и све може, данас ово, сутра оно, зајеби природу и здрав разум (али наравно и то се данас више не зна шта је и релативизовано је до бесмисла)."Woke propaganda" je toliko izlizana fraza da danas znachi sve od "ovo mi se ne svidja" do "jevreji kontrolishu holivud". Ako nisi zhrtva, zbog chega se ponashash tako? Pa evo i tu, druga rechenica, teatralno se bacash pred streljachki vod.
Kapiram da se nekima smuchilo "to", iako ima definicija "toga" koliko i vas kojima se to smuchilo. Nejasan mi je samo mazohizam kod vas (ne nuzhno tebe), zbog chega muchite sebe nechim shto vas, ochigledno, poprilichno muchi?
Shto se tiche nekih stvari koje ja volim a nebulozne su, kakve to veze ima? Da li se moja ljubav ka nekim stvarima koje ne razumesh ispoljava na nachin koji potencijalno mozhe nekoga da povredi/uvredi?
Ako kazem da ovaj desno nije za ulogu Joela, da li sam rasista?! U danasnje vreme ispada da jesamIskreno ne bih se bunio
8 ep odlicnaSto uopšte gledate ako vam takve stvari smetaju? Pre nego sto je serija izašla znalo se kakva će biti.
I onda ovde umesto da čitam utiske o seriji, čitam vaše frustracije i rasističke tirade.
Mene recimo Hari Poter uopšte ne zanima, ali mi ne pada na pamet da idem i zagadjujem tu temu.
A dobro hari poter je za decu, nije ni za očekivati da učestvuješ tamo.Sto uopšte gledate ako vam takve stvari smetaju? Pre nego sto je serija izašla znalo se kakva će biti.
I onda ovde umesto da čitam utiske o seriji, čitam vaše frustracije i rasističke tirade.
Mene recimo Hari Poter uopšte ne zanima, ali mi ne pada na pamet da idem i zagadjujem tu temu.
Ali ovo je isto tako paradoks zbog koga onda niko ne bi ostavio svoje mišljenje.Imam svoje mišljenje o seriji koje sada ne bih iznosio da ne bi ispalo da se svrstavam na nečiju stranu.
Idris Elba bi mi bio bolji izbor da su isli na crnca Joela.Uopa! Ala bi ustala kuka i motika:
![]()
Ali ovo je isto tako paradoks zbog koga onda niko ne bi ostavio svoje mišljenje.
I ok, bio bi mir u svetu, ali bi na temi bio samo tumbleweed![]()
Naravno, ko umije njemu dvijeRazumem šta kažeš, ali nekako se otišlo predaleko na ovoj temi u sučeljavanju i oprečnim mišljenjima. O svemu može da se priča i na lepši i manje stresan način![]()
Kog nivoa? Mozhda nismo na dovoljno visokom civilizacijskom nivou, ali mislim da Solid Snake ne zheli zlo meni, kao ni ja njemu. Obojica raspravljamo malchice burnije, razbijemo chashu i pepeljaru, ali tu smo. Mislim da je preterao/odreagovao zhustrije, ali ne bih da nastavljamo prichu. Svakako mozhe uvek da me iscima na private ovde ili na diskord ako misli da ima smisla dalje raspravljati.Čitam dešavanja na ovoj temi i iskreno rečeno ne mogu da poverujem do kog nivoa konverzacije se došlo...
"Невин је к'о моја пиша." (2008)Naravno, ko umije njemu dvije![]()