• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Moja ocena posle svega 6.5/10
Fali brate bas onoga sto je cinilo igru dobrom,klikeri,tenzija,sunjanje akcija.
Da je serija izasla pod drugim imenom lagana 8ica,ovako kada znam iz cega su vukli pricu ne vise od ocene koju sam dao.

ne razumem kako bi u filmski format prebacio gameplay, a da ne bude ultra jednolično. to je baš element koji je apsolutno nebitan za seriju.

pa kada bi se šunjali i pucali trajala bi prva igra 5 sezona. još kada bi se ponašali kao AI u igri eto još jedne. dobro je ovako, malo više zombija da je bilo, ovako klasika tu su radi reda

Serija ima tenzije i napetosti nula,NULA.
Sunjanje i bezanje od zombija da su u jednoj epizodi odradili bilo bi sasvim dovoljno,nisam sigurno mislio prati igru.
Izbacili su Spore,samo zato sto nisu hteli maske,opet faktor tenzije.
Treca epizoda iako meni omiljena apsolutno nepotrebna protracenih sat vremena,poslednja epizoda lagano u tri je mogla da ide i serija u 12 epizoda.
I da ne pominjem razvoj odnosa glavnih likova gde se u jednoj jedinoj epizodi toliko zblize da ne mogu jedan bez drugog.
Da su ubacili veoma lagano kroz seriju elemente koji cine igru,uzeci u obzir da ne naprave akcionu seriju bila bi serija bolja po mom misljenju,i kao sto rekoh materijal i budzet su imali ali su vise posvetili paznju nekoj drami koja opet nije toliko upecatljiva nego daj da kompletiramo paket.
Zombija nidje, verovatno su imali slobodne dane bez u par navrata.

Serija ima tenzije i napetosti nula,NULA.
Sunjanje i bezanje od zombija da su u jednoj epizodi odradili bilo bi sasvim dovoljno,nisam sigurno mislio prati igru.
Izbacili su Spore,samo zato sto nisu hteli maske,opet faktor tenzije.
Treca epizoda iako meni omiljena apsolutno nepotrebna protracenih sat vremena,poslednja epizoda lagano u tri je mogla da ide i serija u 12 epizoda.
I da ne pominjem razvoj odnosa glavnih likova gde se u jednoj jedinoj epizodi toliko zblize da ne mogu jedan bez drugog.
Da su ubacili veoma lagano kroz seriju elemente koji cine igru,uzeci u obzir da ne naprave akcionu seriju bila bi serija bolja po mom misljenju,i kao sto rekoh materijal i budzet su imali ali su vise posvetili paznju nekoj drami koja opet nije toliko upecatljiva nego daj da kompletiramo paket.
Zombija nidje, verovatno su imali slobodne dane bez u par navrata.
Tenzija nivo setaju otvorenim gradom i kampovima, zvizducu i deru se kao da nijedan kliker ne moze biti slucajno u blizini.. XD

Nije loša serija. Iznad proseka sigurno ali ne i devetka/desetka.
Mene je iznenadilo kako se dopala mojim ljudima koji inače ne vole ni horor ni zombije a nisu ni čuli za igru. Kad sam im posle rekao da je u pitanju ekranizacija nisu mogli da veruju da takve igre postoje.

.
c1930b0493013b6992d5b595a6bdf585.jpg

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Domaci HBO nije preveo ime serije.

Video sam da su negde stavili Mi, poslednji kao prevod. Ne na HBOMax već neki naš portal.

Bulgaria: Последните оцелели
Slovakia: Posledný z nás
Spain: Los últimos de nosotros
Russia: Одни из нас

Večina drugih zemalja je zadržala originalni naziv, čak i Francuzi koji uvek prednjače u adaptacijama na svoj jezik. Recimo, naziv "Osmi putnik" do nas je došao preko francuskog.

Back
Top Bottom