• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Nije problem Bella kao Eli iz prve igre, ali u drugoj igri Eli ima 19 godina, izgleda odraslije (normalno, je l') i odaje utisak nekoga ko stvarno moze da se snadje u tom svetu. Ova Bella ima deciji izgled (fun fact: ima 19 godina) i ne deluje mi kao neko ko bi mogao da bude Eli iz druge igre, da opstane u takvom svetu duze od jednog dana, pogotovo kad je neka veca frka, da se bije sa drugima i da prezivi (sem konstantnim bezanjem).
Plus je niska, pa i zbog toga je verovatno jos pojacan taj utisak.

Po mom misljenju, idealna glumica za stariju Eli je Kaitlyn Dever, ali svakako se nadam da ce menjati za drugu sezonu.

EDIT: ali kako stvari stoje, izgleda da ipak nece...

Drago mi je za izbor pesme što je i dalje u "žiži" tj što se nije samo svela na soundtrack od episode 1

Волио бих да видим неку овакву серију али са потпуно реалистичним, увјерљивим сценаријем. Евентуално блиска будућност. Оно, Америка се распала у парампарчад, капитал елита шмугнула у ултра-осигуране енклаве и подземне бункере са приватним војскама и симулираним атмосферским условима и спроводи чисти капиталфашизам гдје год може, непотврђене гласине о њиховом граду на Мјесецу, тоталне расистичке подјеле доминантне у лешу од земље, црнци у неком виду групација Црних Пантера различитог нивоа радикализације, од оних умјерених до оних који мисле да све бијелце треба побити што и покушавај да спроведу, додантно подјарени правим лицем америчке елите (као да већ нису осјећали), неонацисти сличног идеолошког распона, од алт-рајт дегенерика до чистих мизантропа, Хиспаноси, радикалне анархистичке и љевичарске групе, инспирисане аутентичним анархизмом и у сукобу са десничарским мутацијама марксистичке доктрине a la совјетски распади и са свима осталим. Женска и дјечија права одавно у канализацији, хомосексуалци и транс особе већински побијене и умрле у новим условима, грчевита борба за преживљавање без икаквог обзира према слабијима, доминација мушкараца али неке лијеве групације из идеолошких разлога само прихватају жене за лидере, које су ултра-способне организаторке, менаџерке и намазане социопатске мушкараче, више њих дијели власт у групама.
Разобличавање америчког сна до његовог трагикомичног костура.
И док очајници у бројевима који се прогресивно смањују све више гребу за опстанак, екосистем систематски истребљује усрану људску врсту. Осуђеност на нестанак који се не може избјећи. Онда у таквом окружењу писати ликове и њихове односе.

Uopa! Ala bi ustala kuka i motika:

gpzinu.jpg

Ма јок, глумиће је иста, само ће до тад да постане глумац. [emoji6]

Možda će i napraviti twist u poslednjoj epizodi sezone, Joel neće
pobiti doktore
već će ih naterati da Eli po njenoj želji operišu u muškarca. Onda će se ova mala glumica pre početka druge sezone u stvarnosti operisati u muškarca i od druge sezone će biti prva glumica/glimac/nonbinary... koja je to uradila i u stvarnosti i u seriji. I onda će ova serija biti najbolja svih vremena.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
jbg, onda bolje da prave CGI/animirane adaptacije. možda bi tako ubacili i po nekog zombija. ovako svet deluje bezopasan. čak i walking dead ubaci po nekog tu i tamo

Možda će i napraviti twist u poslednjoj epizodi sezone, Joel neće
pobiti doktore
već će ih naterati da Eli po njenoj želji operišu u muškarca. Onda će se ova mala glumica pre početka druge sezone u stvarnosti operisati u muškarca i od druge sezone će biti prva glumica/glimac/nonbinary... koja je to uradila i u stvarnosti i u seriji. I onda će ova serija biti najbolja svih vremena.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Retko kada odgovaram na ovako glupe postove, a ume da ih bude, ali ti si bukvalno operisan od humora, i ovaj shto se smeje s tobom.

Pored toga, odgledao sam 3. i 4. epizodu. Bile su odlichne, nisam ni primetio da su proshle, bash su me drzhale pred ekranom (shto je veoma teshko). Jedino mi malko smeta manjak zombija, ali za sada prezhivljavam.
E da, nije da ima mnogo primera gej odnosa izmedju dva mushkarca u filmovima i serijama (ne mislim na nekakve karikirane komichne, a brokeback mountain nisam gledao pa ne znam), ali mislim da su u 3. sceni kvalitetno uboli romansu izmedju dva lika (nevezano za pol). Scene sa Joelom i Ellie u 4. epizodi, koje su maltene direkt iz igre, su mi kvalitetno odradjene.
Definitivno nastavljam da gledam.

Retko kada odgovaram na ovako glupe postove, a ume da ih bude, ali ti si bukvalno operisan od humora, i ovaj shto se smeje s tobom.
Значи почели смо и да се отворено вређамо? Јер изгледа има ствари којима се може и пожељно је смејати се, и ономе што никако није, јер си онда "оперисан" од хумора, додај по жељи који -фоб, непросвећен итд. Ок, видим да многима овде не смета то woke лудило које се лопатама трпа у скоро све живо што се данас сними, а са друге стране није океј ни смејати се томе.

Мислим да ћу и ја као JackRaid да вам упутим поздраве овај пут, пошто ми је мало мука од тога више.

Bigoti rasirili krila.
Elem, poslednje dve epizode su dobre, kao i citava serija. I dalje mislim da je imdb ocena malo previsoka (9.1), ali to se cesto u poslednje vreme desava.

Значи почели смо и да се отворено вређамо? Јер изгледа има ствари којима се може и пожељно је смејати се, и ономе што никако није, јер си онда "оперисан" од хумора, додај по жељи који -фоб, непросвећен итд. Ок, видим да многима овде не смета то woke лудило које се лопатама трпа у скоро све живо што се данас сними, а са друге стране није океј ни смејати се томе.

Мислим да ћу и ја као JackRaid да вам упутим поздраве овај пут, пошто ми је мало мука од тога више.
Ako ti je uvreda da smatram da si operisan od humora, nishta ti ja tu ne mogu, svilen si.
Imamo svi drugachiji smisao za humor, meni taj Simketov tekst izaziva transfer blama. Ima komichara koji umeju da se sprdaju sa rasnim i seksualnim razlikama, vas dvojica niste ni blizu toga. Pogotovo Simke sa njegovim sarkazmom.

Pozdrav Solid Snake, /pol/ ti je tamo ->

da, nazalost...bs je svuda i cesto se suzdrzavam da komentarisem jer znam kakva ce ovde biti reakcija...ali samo sam na ovom forumu tako da jbg, fuck you and ill see you tomorrow

Ne znam da li se suzdrzhavate ili ne, ali je ochigledno da je tretja epizoda probudila razne emocije i da je mnogima teshko izboriti se s njima, ali to nije razlog za prosipanje mrzhnje.
Takodje shvatite da vi niste zhrtve, prekinite se ponashati kao da jeste. (Ne mislim konkretno na tebe Vojo).

mislim da je sasvim normalno da ako nekog hranis kutlacom da ces dobiti pushback, ovde se radi o zasiscenosti, sve sto ima neku vidljivost je postala platforma za virtue signaling, ne mogu da se okrenem negde a da ne vidim "borbu" za necija prava. trecu epizodu nisam pogledao (pogledacu kad izadju sve epizode) ali i da je dobra ona se jednostavno uklapa u trend i tu je zbog trenda...a od tih trendova mi je jednostavno puna banana da se fino izrazim.

Ne znam da li se suzdrzhavate ili ne, ali je ochigledno da je tretja epizoda probudila razne emocije i da je mnogima teshko izboriti se s njima, ali to nije razlog za prosipanje mrzhnje.
Takodje shvatite da vi niste zhrtve, prekinite se ponashati kao da jeste. (Ne mislim konkretno na tebe Vojo).
Ако је исмевање woke пропаганде мржња, онда у реду. Крив сам по свим тачкама оптужнице и bigot сам, стрељајте ме. Нисам ни свилен, још мање жртва, тако да нема потребе да ми импутираш то. Само сам човек којем се смучило то све, и нисам једини, пошто је све више оних који су здушни подржаваоци целе те приче, па је чак и код њих дошло до засићења и у фазону су могло би мало да се прикочи са тим. А код оних других, па чак и оних неутралних ефекат је сасвим супротан од жељеног (а можда се управо баш ово и жели).

И ти колико приметих овде на форуму волиш многе ствари које су мени небулозне и нејасне да може да их воли неко старији од 18 година, па нисам рекао да си овакав или онакав због тога. Твоја ствар. Још раније сам писао да волим South Park и да подржавам њихову политику немања "светих крава", него да све буде неселективно подложно критици и исмевању, па тако и ово. И не могу онда ја да будем свилен никако. Теби није смешно, мени јесте. Нити си ти бољи и паметнији од мене због тога, нити ја од тебе.

Али очигледно дођосмо до тачке када ни увелико одрасли људи не могу да расправљају било о играма, било о оваквим стварима без превеликог уношења емоција и ад хоминема, џаба нас било.

Da li se i vama cini da su oba lika promenili taman dovoljno da stvari iz druge igre imaju malo vise smisla?

Back
Top Bottom