• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Je l' sam ja jedini kome serija nekako prelazi u ''ništa posebno'' ketegoriju? Nekako je odlično krenula, posebno onaj početni deo sa talk show-om, pa sa situacijom oko Indonezije itd ali što dalje odmiče prva sezona sve mi to postaje nekako osrednje. Daleko od toga da je loša serija i uživam gledajući je, samo je krenula baš visoko i nekako mi je žao što nije nastavila tako.

I ja sam utiska da je primetan pad. Dobro je i dalje, ali nista vau.

Да су се фокусирали само на квалитет централне теме, а мање се трудили емотивно прогурати политичке поруке, вјероватно би било разваљивање. Могли су направити фору са тим уводима као 60's talk show и Индонезија, свака епизода да дигне очекивања на максимум и онда Џоел и Ели се сусрећу са стварима најављеним у њима или се реферишу кроз дијалог.

Нажалост, мислим да је ND завршио са бескомпроминсним квалитетом. Све игре од сада ће им бити квалитативно контроверзне управо због гурања порука које публика не сматра универзалним, тешко ће се више десити TloU 1 или Uncharted 2 и 3. Исто се прелива и на ову серију.

Нема још осмице да се скине али почетне оцјене су већ изузетно високе, више од петице. Мада не мора значити, када се још прикупи оцјена.

Brutalna epizoda, u svakom smislu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Прави социопата и мајстор манипулације, подсјећа ме на једну особу.

Итересантни су ми били неки детаљи, попут
тога како Давид добија пун тањир, а остали помало. Врло је увјерљив као лик, пошто нисам играо игру његови мотиви и карактер су донекле нејасни све до друге половине епизоде.

Богами, епизода надмаши пету по оцјенама. Може се по инерцији рећи да не значе пресудну ствар али овде ипак мислим да значе. Надам се да ће утицати на одлуке за наредне сезоне, када се види које епизоде су видно ниже оцјењене.

Gledao sam u poslednjih par dana seriju, odgledao sam prve dve epizode. Za sada mi je super sve shto vidim u seriji. Pojedini kadrovi kao da su direkt iz igre ischupani. Joel je odlichan, kao i Ellie. Takodje mi se svidja kako su odradili zombije.
Danas tju da gledam onu homoseks epizodu i bacim drkicu.

Back
Top Bottom