• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Peta epizoda odlicna.

Damn, Jeffrey Pierce je ubijen sa potezom koji je Bloater radio na Joel-u u video igri. :O

A sledece nedelje dobijamo jednu od kljucnih scena iz igre
3341f02c5a8f3ab01ca44a608be3bceecf3d4299.gifv

Last edited:

I Bill-ov deo grada su napravili na isti nacin za ep3, gomila kuca ali bez krovova [to su dodali preko CGI-a].

Fascinantno je videti koliko su borbe protiv zombija/ljudi nepotrebne da bi se napravila dobra TV prica. U epizodi 6 su preskocili toliko toga, ali ipak je sve leglo na svoje mesto. :) Jos jedna super epizoda.

da i to. nego, nzm zašto ali pesma na kraju prvod dela igre i sada ovde pred kraj što ide, strašno me podseća na neku drugu, ali ne mogu da dokučim koju. pa ako neko zna..

Tako je to kad das Bosancima d'urade nesto.

Disclaimer: pola familije i poreklo mi je iz Bosne.
Ако буду Uncharted 2 некад екранизовали обавезно њу да ангажују, пошто јој је омиљена тема српски ратни злочинци. Помислих да ће можда и у овој епизоди да провуче неког, чисто да се утврди градиво ко су највећи негативци, какви bloater-и и остали инфицирани. 😉

Fascinantno je videti koliko su borbe protiv zombija/ljudi nepotrebne da bi se napravila dobra TV prica. U epizodi 6 su preskocili toliko toga, ali ipak je sve leglo na svoje mesto. :) Jos jedna super epizoda.

Meni je jedna od slabijih epizoda iskreno da ne ulazim sada u spoiler mode,ali mislim da je 6ta epizoda zbrzana malo

Slazem se sa ovim poslednjim. Ovaj deo je trebalo prosiriti na dve epizode, a ne onu bezveznost sa 4. i 5. epizodom.

Last edited:
Грешка ми је што нисам писао утиске након сваке одгледане епизоде. Серија ми се јако, јако допада, и прождријем сваку епизоду чим се појави, плус што сам читаву досадашњу сезону сагледао 2 пута. Увод из talk show-a у првој епизоди је била сјајна, а онај са индонежанском биологињом из друге епизоде ми је фантастичан. Епизода 5 ми је била најбоља, мада је Кејтлин ту била тотално неувјерљива, исто као и она афроамеричка саборкиња од Марлин и онај лик што држи Тес у заточеништву, прва епизода. Његове мршаве гориле да не помињем. За ролу Кејтлин ребали су наћи неку мушкарачу са погледом убице. У правој постапокалипси таква кењкава пуфница би одавно негдје оставила кости, камоли била вођа. Оно стајање на брисаном простору пред Џоеловим нишаном (исто као и Бил у трећој, када рејдери нападну) је тотално малоумно. Има тако неких детаља које сам хтио прокоментарисати али јеби га, када не пишем одма'.
Супер ми је глас од Томијеве жене у шестој, јако необична боја гласа.

Седма. Још једна интермецо епизода, мада боља од треће. Обије су добре генерално али наспрам набоја централног наратива осталих епизода немају шансе. Видим да су им и оцјене најмање од свих.
Аутори покушавају да директније прогурају љевичарске поруке ево већ у другој епизоди. Благонаклоно гледам на ритање пред неизбјежно урушавање праве државе, добро је да се пружи неки отпор макар прије суноврата али истовремено је и тужно имајући у виду мутантски облик формиран и манипулисан од стране америчког капитала. Оно што је озбиљније буде побијено у стотинама у 2020-тим, а медији ни не знају за то. USA, baby! Мада је и ово напредак. Овако нешто прије 20 година је било незамисливо у Уједињеним Американским Државама.

posto i dalje cekam da se skupe epizode, zanima me kako vam deluje razvoj price, da li ce joel i ellie u prvoj sezoni stici do bolnice ili ce ipak da ostave kraj za SE02?

Back
Top Bottom