Грешка ми је што нисам писао утиске након сваке одгледане епизоде. Серија ми се јако, јако допада, и прождријем сваку епизоду чим се појави, плус што сам читаву досадашњу сезону сагледао 2 пута. Увод из talk show-a у првој епизоди је била сјајна, а онај са индонежанском биологињом из друге епизоде ми је фантастичан. Епизода 5 ми је била најбоља, мада је Кејтлин ту била тотално неувјерљива, исто као и она афроамеричка саборкиња од Марлин и онај лик што држи Тес у заточеништву, прва епизода. Његове мршаве гориле да не помињем. За ролу Кејтлин ребали су наћи неку мушкарачу са погледом убице. У правој постапокалипси таква кењкава пуфница би одавно негдје оставила кости, камоли била вођа. Оно стајање на брисаном простору пред Џоеловим нишаном (исто као и Бил у трећој, када рејдери нападну) је тотално малоумно. Има тако неких детаља које сам хтио прокоментарисати али јеби га, када не пишем одма'.
Супер ми је глас од Томијеве жене у шестој, јако необична боја гласа.
Седма. Још једна интермецо епизода, мада боља од треће. Обије су добре генерално али наспрам набоја централног наратива осталих епизода немају шансе. Видим да су им и оцјене најмање од свих.
Аутори покушавају да директније прогурају љевичарске поруке ево већ у другој епизоди. Благонаклоно гледам на ритање пред неизбјежно урушавање праве државе, добро је да се пружи неки отпор макар прије суноврата али истовремено је и тужно имајући у виду мутантски облик формиран и манипулисан од стране америчког капитала. Оно што је озбиљније буде побијено у стотинама у 2020-тим, а медији ни не знају за то. USA, baby! Мада је и ово напредак. Овако нешто прије 20 година је било незамисливо у Уједињеним Американским Државама.