Тако некако. Ок, наменски су проширили геј романсу, сви знамо због чега. И рачунао сам, после тога наставиће Билову причу као у игри, можда чак и више, јер серија даје могућност за то. Али нажалост нису искористили то, а и сам Билов лик су покварили по мом мишљењу. Но, шта је ту је, видећемо како ће се остале епизоде развијати и колико ће бити скретања у односу на извор, бољих или горих.Ja samo mislim da je to moglo malo da se kompresuje i da se izvuče još neka interakcija između Billa i Joela, bilo uživo ili u flashbacku. Inače, dobra epizoda.
За трећу епизоду причаш? Ако су били делови са Џоелом и Ели, штета што толико исекоше, али не верујем пошто је концепт епизоде био такав да је то Билова и Френкова прича, заокружена сама за себе.Prvi cut epizode je bio 2 sata [Mazin kaze da je bio dobar], ali su ipak odsekli 40tak minuta.
Pored par nebitnih detalja i par scena koje nisu imale potrebe da budu ubacene po meni najbolja epizoda od ove 4,odglumila su ova dvojica za dve medaljesamo da se zapljunem za treću epizodu, odlična!
9 epizodakpoliko treba da ima epizoda sezona? 10?
ne mogu da se vucem jednu po jednu.
Када треба очекивати епизоду 5, у колико сати?Bice i torrenti odmah.