• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Ja samo mislim da je to moglo malo da se kompresuje i da se izvuče još neka interakcija između Billa i Joela, bilo uživo ili u flashbacku. Inače, dobra epizoda.
Тако некако. Ок, наменски су проширили геј романсу, сви знамо због чега. И рачунао сам, после тога наставиће Билову причу као у игри, можда чак и више, јер серија даје могућност за то. Али нажалост нису искористили то, а и сам Билов лик су покварили по мом мишљењу. Но, шта је ту је, видећемо како ће се остале епизоде развијати и колико ће бити скретања у односу на извор, бољих или горих.

Prvi cut epizode je bio 2 sata [Mazin kaze da je bio dobar], ali su ipak odsekli 40tak minuta.

Prvi cut epizode je bio 2 sata [Mazin kaze da je bio dobar], ali su ipak odsekli 40tak minuta.
За трећу епизоду причаш? Ако су били делови са Џоелом и Ели, штета што толико исекоше, али не верујем пошто је концепт епизоде био такав да је то Билова и Френкова прича, заокружена сама за себе.

Cetvrta epizoda se vratila na pricu iz igre, uz opet blage izmene. Budzet za okruzenja im je izgleda bas ogroman.

Drago mi je da je Tommy iz igre dobio finu novu ulogu ovde.

Zanimljivo je ono sto prikazase u podrumu Henry-ove zgrade, neka nova pretnja od strane fungus-a.

Sledeca epizoda nece biti emitovana redovno nedeljom uvece u USA zbog Superbowl-a. EP5 se seli na petak vece, kod nas znaci u subotu ujutru!

samo da se zapljunem za treću epizodu, odlična!
Pored par nebitnih detalja i par scena koje nisu imale potrebe da budu ubacene po meni najbolja epizoda od ove 4,odglumila su ova dvojica za dve medalje

Samo u USA. U ostalim zemljama koje handegg ne interesuje ce biti emitovano redovnom slotu, tako da oni koji gledaju na HBO TV kanalu ce morati da se cuvaju spojlera par dana.

kpoliko treba da ima epizoda sezona? 10? ne mogu da se vucem jednu po jednu.

kpoliko treba da ima epizoda sezona? 10?
9 epizoda

ne mogu da se vucem jednu po jednu.

mwzi0t.gif

Snimili su 10 epizoda, ali su prve dve spojili da ne bi puno istraumirali gledaoce sa Sarom i odmah posle toga sa klincom u openingu Boston QZ price [tu je bio planiran kraj prve epizode].

Касно, 'бем ли га. Таман ћу погледати опет све предходне прије тога.

Back
Top Bottom