• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Do sada najveca promena u odnosu na igru. Jedini problemcic mi je sto je 95% epizode otislo na sporednu stvar i sto Joel i Eli nisu odmakli vise od pola koraka. Inace, slatka epizoda šŸ˜„ Bas su dobro odradili ovo.

Meni je ova epizoda bila gotovo savrsena. Pricu koju su ispricali je mene bas pogodila i bas mi je bilo emotivna epizoda. Citava serija je za pozeleti i u ovom slucaju, i ako sam fan prve igre, uopste mi ne smetaju razlike. Cak sta vise, to sto mozemo gledati stvari iz vise perspektiva ovu seriju cini daleko boljom nego da su se striktno drzali originala. 10/10

Hmm sta reci za ovu epizodu, bojim se uopste i reci bilo sta pozitivno za ovo, ispascu latentni buljubasa XD
Iskreno, moglo je da prodje i bez ovoga,nit se.nesto desavalo u epizodi nit je njihova prica nesto bitna. Ko ne moze da svari ove 21.vek lgbt propagande,moze slobodno da zaobidje ovu epizodu. Ovako nesto se i ocekivalo 100%
Posteno pada nakon prve epizode ova serija, koliko me odusevila prva epizoda,ovo sad sve gluplje i gluplje

Hmm sta reci za ovu epizodu, bojim se uopste i reci bilo sta pozitivno za ovo, ispascu latentni buljubasa XD
Iskreno, moglo je da prodje i bez ovoga,nit se.nesto desavalo u epizodi nit je njihova prica nesto bitna. Ko ne moze da svari ove 21.vek lgbt propagande,moze slobodno da zaobidje ovu epizodu. Ovako nesto se i ocekivalo 100%
Posteno pada nakon prve epizode ova serija, koliko me odusevila prva epizoda,ovo sad sve gluplje i gluplje
ŠœŠµŠ½Šø јŠµ Šø Š“руŠ³Š° Š±ŠøŠ»Š° Š¾ŠŗŠµŃ˜. ŠžŠ²Š¾ сŠ°Š“ тŠ¾Ń‚Š°Š»Š½Š¾ Š±ŠµŃŠæŠ¾Ń‚Ń€ŠµŠ±Š½Š¾, Š¼ŠøсŠ»ŠøŠ¼ сŠ²Šø Š·Š½Š°Š¼Š¾ Š“Š° јŠµ Š‘ŠøŠ» Š“ŠµŃ€ŠæŠµ, Š°Š»Šø Š¾Š²Š¾ Š½ŠøјŠµ сŠµŃ€ŠøјŠ° Š¾ тŠ¾Š¼Šµ. ŠŠ° стрŠ°Š½Ńƒ штŠ¾ су Š¼Š°Š»Ń‚ŠµŠ½Šµ цŠµŠ»Ńƒ ŠµŠæŠøŠ·Š¾Š“у Š¾Š“рŠ°Š“ŠøŠ»Šø у тŠ¾Š¼ ŠæрŠ°Š²Ń†Ńƒ, Š½ŠµŠ³Š¾ јŠ¾Ńˆ
[ŠæŠ¾Ń€ŠµŠ“ чŠøтŠ°Š²Šµ Š³ŠµŃ˜ рŠ¾Š¼Š°Š½ŃŠµ сŠ° сŠ²Šµ Š²ŠµŠ½Ń‡Š°ŃšŠµŠ¼ Š½Š° ŠŗрŠ°Ń˜Ńƒ, Š¾Š½Šø ŠæрŠ¾Š¼ŠµŠ½Šµ Š“Š° сŠµ Šø Š¾Š½ сŠ°Š¼Š¾ŃƒŠ±ŠøŠ¾ Š“Š° цŠµŠ»Š° њŠøхŠ¾Š²Š° "љуŠ±Š°Š²" Š±ŃƒŠ“Šµ у фŠ°Š·Š¾Š½Ńƒ Š Š¾Š¼ŠµŠ° Šø ŠˆŃƒŠ»ŠøјŠµ. ŠœŠøсŠ»ŠøŠ¾ сŠ°Š¼ Š“Š° ћŠµ сŠ°Š¼Š¾ Š¤Ń€ŠµŠ½ŠŗŠ¾Š²Ńƒ сŠ¼Ń€Ń‚ Š“Š° ŠæрŠ¾Š¼ŠµŠ½Šµ, Šø Š“Š° ћŠµ сŠµ Š‘ŠøŠ» сусрŠµŃŃ‚Šø сŠ° ŠŠ¾ŠµŠ»Š¾Š¼ Šø Š•Š»Šø ŠæŠ¾ŃŠ»Šµ тŠ¾Š³Š°. ŠØтŠ¾ јŠµ штŠµŃ‚Š° јŠµŃ€ јŠµ Š‘ŠøŠ» Š·Š°Š½ŠøŠ¼Ń™ŠøŠ² Š»ŠøŠŗ Šø Š¾Ń‡ŠµŠŗŠøŠ²Š°Š¾ сŠ°Š¼ Š“Š° ћŠµ Š³Š° Š±ŠøтŠø Š²ŠøшŠµ у сŠµŃ€ŠøјŠø, ŠŗŠ°Š¾ штŠ¾ јŠµ Š±ŠøŠ¾ Šø у ŠøŠ³Ń€Šø, Š°Š»Šø Š°Š²Š°Ń˜, трŠ°Š³ŠøчŠ½Š° Š³ŠµŃ˜ рŠ¾Š¼Š°Š½ŃŠ° јŠµ Š“Š¾Š±ŠøŠ»Š° ŠæрŠøŠ¾Ń€ŠøтŠµŃ‚ у Š¾Š“Š½Š¾ŃŃƒ Š½Š° сŠ¼ŠøсŠ»ŠµŠ½Ńƒ Šø Š·Š°Š½ŠøŠ¼Ń™ŠøŠ²Ńƒ рŠ°Š“њу, Šø ŠøŠ·Š²Š¾Ń€Š½Šø Š¼Š°Ń‚ŠµŃ€ŠøјŠ°Š»./SPOILER]

ŠœŠµŠ½Šø јŠµ Šø Š“руŠ³Š° Š±ŠøŠ»Š° Š¾ŠŗŠµŃ˜. ŠžŠ²Š¾ сŠ°Š“ тŠ¾Ń‚Š°Š»Š½Š¾ Š±ŠµŃŠæŠ¾Ń‚Ń€ŠµŠ±Š½Š¾, Š¼ŠøсŠ»ŠøŠ¼ сŠ²Šø Š·Š½Š°Š¼Š¾ Š“Š° јŠµ Š‘ŠøŠ» Š“ŠµŃ€ŠæŠµ, Š°Š»Šø Š¾Š²Š¾ Š½ŠøјŠµ сŠµŃ€ŠøјŠ° Š¾ тŠ¾Š¼Šµ. ŠŠ° стрŠ°Š½Ńƒ штŠ¾ су Š¼Š°Š»Ń‚ŠµŠ½Šµ цŠµŠ»Ńƒ ŠµŠæŠøŠ·Š¾Š“у Š¾Š“рŠ°Š“ŠøŠ»Šø у тŠ¾Š¼ ŠæрŠ°Š²Ń†Ńƒ, Š½ŠµŠ³Š¾ јŠ¾Ńˆ
[ŠæŠ¾Ń€ŠµŠ“ чŠøтŠ°Š²Šµ Š³ŠµŃ˜ рŠ¾Š¼Š°Š½ŃŠµ сŠ° сŠ²Šµ Š²ŠµŠ½Ń‡Š°ŃšŠµŠ¼ Š½Š° ŠŗрŠ°Ń˜Ńƒ, Š¾Š½Šø ŠæрŠ¾Š¼ŠµŠ½Šµ Š“Š° сŠµ Šø Š¾Š½ сŠ°Š¼Š¾ŃƒŠ±ŠøŠ¾ Š“Š° цŠµŠ»Š° њŠøхŠ¾Š²Š° "љуŠ±Š°Š²" Š±ŃƒŠ“Šµ у фŠ°Š·Š¾Š½Ńƒ Š Š¾Š¼ŠµŠ° Šø ŠˆŃƒŠ»ŠøјŠµ. ŠœŠøсŠ»ŠøŠ¾ сŠ°Š¼ Š“Š° ћŠµ сŠ°Š¼Š¾ Š¤Ń€ŠµŠ½ŠŗŠ¾Š²Ńƒ сŠ¼Ń€Ń‚ Š“Š° ŠæрŠ¾Š¼ŠµŠ½Šµ, Šø Š“Š° ћŠµ сŠµ Š‘ŠøŠ» сусрŠµŃŃ‚Šø сŠ° ŠŠ¾ŠµŠ»Š¾Š¼ Šø Š•Š»Šø ŠæŠ¾ŃŠ»Šµ тŠ¾Š³Š°. ŠØтŠ¾ јŠµ штŠµŃ‚Š° јŠµŃ€ јŠµ Š‘ŠøŠ» Š·Š°Š½ŠøŠ¼Ń™ŠøŠ² Š»ŠøŠŗ Šø Š¾Ń‡ŠµŠŗŠøŠ²Š°Š¾ сŠ°Š¼ Š“Š° ћŠµ Š³Š° Š±ŠøтŠø Š²ŠøшŠµ у сŠµŃ€ŠøјŠø, ŠŗŠ°Š¾ штŠ¾ јŠµ Š±ŠøŠ¾ Šø у ŠøŠ³Ń€Šø, Š°Š»Šø Š°Š²Š°Ń˜, трŠ°Š³ŠøчŠ½Š° Š³ŠµŃ˜ рŠ¾Š¼Š°Š½ŃŠ° јŠµ Š“Š¾Š±ŠøŠ»Š° ŠæрŠøŠ¾Ń€ŠøтŠµŃ‚ у Š¾Š“Š½Š¾ŃŃƒ Š½Š° сŠ¼ŠøсŠ»ŠµŠ½Ńƒ Šø Š·Š°Š½ŠøŠ¼Ń™ŠøŠ²Ńƒ рŠ°Š“њу, Šø ŠøŠ·Š²Š¾Ń€Š½Šø Š¼Š°Ń‚ŠµŃ€ŠøјŠ°Š»./SPOILER]
Tako je podržavam te apsolutno [emoji847]

ŠŸŠ¾ŃŠ»Š°Ń‚Š¾ сŠ° WP5 Pro ŠæŠ¾Š¼Š¾Ń›Ńƒ Š¢Š°ŠæŠ°Ń‚Š¾ŠŗŠ°

Gledanost samo raste.

Day1 US only:
ep1 - 4.7M
ep2 - 5.7M
ep3 - 6.4M

Prve dve epizode su sad u USA dostigle prosek od 21.3m. Prosek ukupne US gledanosti za House of Dragon epizode je 29M.

A ocene padaju šŸ˜¬
Zna se i zasto. Treca epizoda je iznenadno iz vedra neba dobila dosta dodatnih glasova.....

bgzqBh8.png

Šta je desetki jbt. Šta ti ljudi inače gledaju?
Generalno je to trend danas, čim se pojavi neka popularna serija, ove mlađe generacije izgleda odmah daju 10 ako je iole zanimljivo i može se pratiti radnja. Očigledno je na Netflixu i ostalim servisima toliko bullshit serija da su im score skale totalno poremećene... Tako je bilo uvek sa novim popularnim serijama, ljudi jednostavno nemaju pojma kako oceniti neki sadržaj jer su bombardovani loÅ”im sadržajem koji se marketingom prodaje da je dobar.

Š”Š°Ń˜Š„Š°Ń€Š“ Š·Š½Š° Š“Š° ћŠµ Š¼Ńƒ сŠµ Š½ŠµŃˆŃ‚Š¾ Š“Š¾ŠæŠ°ŃŃ‚Šø Šø ŠæрŠøјŠµ Š½ŠµŠ³Š¾ штŠ¾ ŠøŠ·Š°Ń’Šµ.

Naizad sam danas stigao da odgledam trecu epizodu. Bas je super epizoda , nemam pojma cemu hejt osim standardne homofobije . Drago mi je da ne prate igru bit za bit. Nick Offerman je fenomenalno odigrao Billa.

Back
Top Bottom