Ako neko hoce da prati, evo dobre reakcije i analize TLOU HBO show-a iz ugla pisca Expanse knjiga i producenta TV adaptacije [igrao igru] i jednog od Expanse glumaca [nije igrao igru].
Viewership for the acclaimed apocalyptic series continues to climb.
www.hollywoodreporter.com
" Its premiere episode earlier this month was HBO's second most-watched series debut in a decade, and has since climbed to 22 million viewers across all platforms."
Sad znamo zasto Annie Wersching nije bila deo HBO The Last of Us premijere da proslavi kako je odglumila TESS u video igri. Sad javise, umrla je u 45. godini od raka. Kao i mnogi, prvi put sam je video u seriji 24 gde je na kratko zamenila Jack Bauera. Nedavno je bila Borg queen u drugoj sezoni ST Picard-a.
Bitno mi je jedino da je svet i tok price smislen, a serija to itekako dobro radi. Cak i velike izmene prolaze jer je ceo paket odlicno sklopljen.
Spore su svakako u igrama bile retkost, i samo su izazivale automatsko stavljanje/skidanje maski bez objasnjenja kako likovi uvek precizno primete da su spore prisutne i bez ikakve dekontaminacije posle izlaska. Nije bilo direktnog uticaja na pricu, maltene je skoro protracen deo igre.
Joel je u kecu primeti oda Ellie moze da ih dise, kao i Nora u TLOU2.
Ali i to je mali detalj koji IMO nije toliko bitan.
Sad idemo do ratne zone u Pittsburg-u [u seriji ce to ipak biti Kansas City]. Sudeci po trejlerima upoznecemo mnogo vise raidere koji vladaju gradom. Ocekujem dve epizode tamo, jednu za prvi upad u grad i drugu koja ce pokriti celu priocu sa Henry/Sam-om.
Posto ovde kod Bill-a sada nismo dobili bloater-a u sportskoj sali srednje skole, pitanje hocemo li uopste ubaciti bloatera u "podrumu hotela" [koji je vec bio u ep2]?
Ko krene da igra video igre posle gledanja serije, imace sta zanimljivo da vidi u prvoj polovini igre.
Bitno mi je jedino da je svet i tok price smislen, a serija to itekako dobro radi. Cak i velike izmene prolaze jer je ceo paket odlicno sklopljen.
Spore su svakako u igrama bile retkost, i samo su izazivale automatsko stavljanje/skidanje maski bez objasnjenja kako likovi uvek precizno primete da su spore prisutne i bez ikakve dekontaminacije posle izlaska. Nije bilo direktnog uticaja na pricu, maltene je skoro protracen deo igre.
Joel je u kecu primeti oda Ellie moze da ih dise, kao i Nora u TLOU2.
Ali i to je mali detalj koji IMO nije toliko bitan.
Brt moras bit corav da be primetis spore tj prasinu kapiram da bi taj deo u seriji doprineo atmosferi,ne kazem da je lose ali razlog kao zbog glumaca i maski mi je debilan
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.