• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Ako neko hoce da prati, evo dobre reakcije i analize TLOU HBO show-a iz ugla pisca Expanse knjiga i producenta TV adaptacije [igrao igru] i jednog od Expanse glumaca [nije igrao igru].

edit-

" Its premiere episode earlier this month was HBO's second most-watched series debut in a decade, and has since climbed to 22 million viewers across all platforms."

Last edited:
Sad znamo zasto Annie Wersching nije bila deo HBO The Last of Us premijere da proslavi kako je odglumila TESS u video igri. Sad javise, umrla je u 45. godini od raka. :( Kao i mnogi, prvi put sam je video u seriji 24 gde je na kratko zamenila Jack Bauera. Nedavno je bila Borg queen u drugoj sezoni ST Picard-a.

ne znam kako se vama cini ali meni bas smeta sto nema Spore-a,pa majku mu fungus ne moze bez Spore-a.
Iskreno mislim da ce to malo ubiti atmosferu

Bitno mi je jedino da je svet i tok price smislen, a serija to itekako dobro radi. Cak i velike izmene prolaze jer je ceo paket odlicno sklopljen.

Spore su svakako u igrama bile retkost, i samo su izazivale automatsko stavljanje/skidanje maski bez objasnjenja kako likovi uvek precizno primete da su spore prisutne i bez ikakve dekontaminacije posle izlaska. Nije bilo direktnog uticaja na pricu, maltene je skoro protracen deo igre.

Joel je u kecu primeti oda Ellie moze da ih dise, kao i Nora u TLOU2.
0*ZJ6Rc__N0HxHltEe.jpg

Ali i to je mali detalj koji IMO nije toliko bitan.

Anyhow, nocas je epizoda za koju kazu da ima ubedljivo najvise izmena price u odnosu na igru.

Sad idemo do ratne zone u Pittsburg-u [u seriji ce to ipak biti Kansas City]. Sudeci po trejlerima upoznecemo mnogo vise raidere koji vladaju gradom. Ocekujem dve epizode tamo, jednu za prvi upad u grad i drugu koja ce pokriti celu priocu sa Henry/Sam-om.

Posto ovde kod Bill-a sada nismo dobili bloater-a u sportskoj sali srednje skole, pitanje hocemo li uopste ubaciti bloatera u "podrumu hotela" [koji je vec bio u ep2]?

Ko krene da igra video igre posle gledanja serije, imace sta zanimljivo da vidi u prvoj polovini igre. :D

Bitno mi je jedino da je svet i tok price smislen, a serija to itekako dobro radi. Cak i velike izmene prolaze jer je ceo paket odlicno sklopljen.

Spore su svakako u igrama bile retkost, i samo su izazivale automatsko stavljanje/skidanje maski bez objasnjenja kako likovi uvek precizno primete da su spore prisutne i bez ikakve dekontaminacije posle izlaska. Nije bilo direktnog uticaja na pricu, maltene je skoro protracen deo igre.

Joel je u kecu primeti oda Ellie moze da ih dise, kao i Nora u TLOU2.
0*ZJ6Rc__N0HxHltEe.jpg

Ali i to je mali detalj koji IMO nije toliko bitan.

Brt moras bit corav da be primetis spore tj prasinu kapiram da bi taj deo u seriji doprineo atmosferi,ne kazem da je lose ali razlog kao zbog glumaca i maski mi je debilan

Toeto normalno. Ne znam samo kako ce upucati neke likove kasnije

Back
Top Bottom