• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Kada se pojavio The Leftovers, Carrie Coon mi je bila ista kao Anna Torv iz Fringe, mislio sam da je mozda i ista glumica. A sada kada opet gledam Anu Torv u Last Of Us, prvo sam mislio da je to Carrie Coon. Mom mozgu su ove dve glumice identične :LOL:

6819398b-162d-4ae5-8e81-324ec52ea2a8.jpg
8py17u22kir51.jpg

Doduše svako ko je gledao Fringe samo po glasu zna da prepozna Oliviju Danam, tako da čim progovori u Last of Us, odmah znam da je to Carrie Coon... tj. oću reći Ana Torv 😅

Oni to nesto menjaju lore ili se meni cini?
Mislim da nacin kako se siri infekcija it'd?
Ono na pocetku mi je super da se malo dodatno objasni pocetak it'd....

Oni to nesto menjaju lore ili se meni cini?
Mislim da nacin kako se siri infekcija it'd?
Ono na pocetku mi je super da se malo dodatno objasni pocetak it'd....
И ја исто то мислим. Онај "пољубац" зараженог и Тес на крају епизоде. Тако нешто не постоји у игри колико се сећам, нити повезаност оним нитима. У игри се зараза шири угризом или преко спора.

U danasnjim intervjuima su pojasnili ove izmene
Povezanost zarazenih preko kilometara pipaka pecuaraka, origin zaraze u Indoneziji, i da je agresivnost zarazenih nije obaveza. Ako se neko prepusti, runner ce samo hteti da sto brze zarazi bez divljanja.

Inace, ona scena sa runnerima koji masovno leze i cuvaju snagu me je podsetila na Days Gone. :D

Rekli su nekoliko dana pre premijere serije da ne žele da glumci često nose maske, pa su zato promenili način na koji se prenosi zaraza.

A kako fungus uspeva da odrzi telo funkcionalnim? Potrebna je hrana/voda da bi telo radilo ili sta vec?

Za sada su mi najbolji delovi obe epizode oni segmenti na početku - intro delovi kojih nema u igrama. Oseća se jak Černobil vajb i u prvoj i drugoj epizodi u tim segmentima, i da budem iskren, možda bih radije i gledao spinoff tog tipa nego ovu seriju sa Joelom i Eli. Ne zato što je loše urađeno, već zato što bi bilo nešto novo u tom svetu. Svi momenti u glavnoj priči su mi do sada bez iznenađenja a delovi između su, iako vrhunske produkcije, ipak prežvakani 100%. Svakako kvalitetna je serija, ali ono što je meni privuklo pažnju su ovi počeci epizoda i od srca navijam da se seti neki pametan exec i napravi neki spinoff kako je svet probao, ali na kraju nije uspeo da izbegne katastrofu. Kao što rekoh osećaju se jaki Černobil vajbovi iz tog segmenata i verujem da bi i takva serija bila gledana. Jedva čekam intro treće epizode :love:

Meni se druga epizoda uopšte nije dopala. Pošto nisam veliki fan igre iste stvari me nerviraju u seriji. Nastaviću da gledam najviše zbog ovih delova koji nisu prikazani u igri.

Iskreno bolja prva epizoda tj odlična, ova druga pa... Za nekoga ko je igrao igru iskreno nisam za te izmene ali mogu da progutam. Scenario prate verno za to im skidam kapu tu sam i mislio iskreno da če biti izmena ali za ove dve epizode to je ok ali ove ostale izmene po mom ličnom mišljenju nisu trebali ali ok.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Sto neko kaze, onaj intro je fenomenalno odrađen i zanimljivije mi to bilo nego ostatak epizode, i stvarno bih radije gledao neki prequel kako je sve to nastalo nego ovo iz serije. I dalje imam utisak da ova mala što glumi Elie, nije mi za tu ulogu, ne toliko zbog fizičkog izgleda nego ne znam, ne "skida" Elie ni blizu ponašanju kao što je bila u igri, sve mi deluje nekako na silu kod nje. Pascal npr je dobar skroz u ulozi Joela, mada nema tu neke filozofije kod njega..

Je l' mozes u spojler sta te nervira?
Ukratko: igra je pokušavala da bude vrlo realistična i uvek su mi upadali u oči nerealistični detalji i kvarili sve. Recimo kad na samom početku Džoel legne da spava a i dalje mu je ranac na leđima. To mi ne smeta u drugim igrama, jer one i ne pokušavaju da budu "više od igre" pa je sve ok. A serija radi obrnuto: kao da hoće što više da liči na igru. Sve je zapušteno, musavo, prljavo ali Džoel ima sređenu frizuru, okoliš deluje super i bio bi sjajan da je u pitanju igra ali za film je nerealistična, previše je veštačka i pastelna kao da je sva od plastike.

Ukratko: igra je pokušavala da bude vrlo realistična i uvek su mi upadali u oči nerealistični detalji i kvarili sve. Recimo kad na samom početku Džoel legne da spava a i dalje mu je ranac na leđima. To mi ne smeta u drugim igrama, jer one i ne pokušavaju da budu "više od igre" pa je sve ok. A serija radi obrnuto: kao da hoće što više da liči na igru. Sve je zapušteno, musavo, prljavo ali Džoel ima sređenu frizuru, okoliš deluje super i bio bi sjajan da je u pitanju igra ali za film je nerealistična, previše je veštačka i pastelna kao da je sva od plastike.

Tako je i kao da su iz salona izašli, svi čisti eli jede sendvič kao iz meka u najmanju ruku... Nemam neki osećan napuštenosti neurednosti, survivala kao u walking dead, jednostavno kao da sve ide po nekom šablonu i da nisam igrao i prešao igru skontao bi svaki naredni korak likova u seriji jednostavno preprepredvidljiv scenario po meni [emoji846]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Back
Top Bottom