• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Pomislih da treba da stavi u spojler ovaj rasisticki ispad... 😆

Seca li se neko epizode iz South Parka kad crnce stavljaju na prve linije fronta jer oni uvek ginu prvi?
Ta epizoda danas ne bi tek tako prosla....

Edit: ipak je iz south park filma....koliko bi ovo bilo cancel-ovano danas

За South Park није било "светих крава". Иако су се некад спрдали и са нечим што је мени драго, никад ми није сметало, и увек ћу радије подржати такав приступ него овај sjw cancel culture тренд.

Kada je Joel pokupio M16, to mi je no-joke bila najveca izmena koju je show uradio u odnosu na igru. :D

Jel bilo u igri beše ovaj brzi detektor ko je zaražen - crvena i zelena lampica na uređaju? U igri ne znaš ko je zaražen i kad je tako postavljen svet onda neko može da skriva svoje stanje, a ovde svako ima kod sebe portabl testere i onda lako može da se proveri. Ne kažem da je loše i razumem zašto su uradili to, ali sa pripovedačke strane i world buildinga meni lično je mnogo veća drama i tenzija kada, kao u The Thing, ne zna se ko je zaražen i onda određene situacije mogu da izađu iz toga. Naravno, možda je to i bilo u igrama ali sam zaboravio :D Samo sam hteo da kažem da mi je to veća i bitnija razlika nego M16 :p

Jel bilo u igri beše ovaj brzi detektor ko je zaražen - crvena i zelena lampica na uređaju? U igri ne znaš ko je zaražen i kad je tako postavljen svet onda neko može da skriva svoje stanje, a ovde svako ima kod sebe portabl testere i onda lako može da se proveri. Ne kažem da je loše i razumem zašto su uradili to, ali sa pripovedačke strane i world buildinga meni lično je mnogo veća drama i tenzija kada, kao u The Thing, ne zna se ko je zaražen i onda određene situacije mogu da izađu iz toga. Naravno, možda je to i bilo u igrama ali sam zaboravio :D Samo sam hteo da kažem da mi je to veća i bitnija razlika nego M16 :p

Detektor je prisutan u igri, radi isto kao i u seriji. Umesto klinca koji je usetao u QZ, igra je prikazala kako FEDRA proverava infekcije na ulicama grada i odmah ubija svakog ko dobije pozitivni rezultat.

A scena pri izlasku iz QZ-a je skoro identicna, umesto jednog vojnika ih je bilo dvoje, i imali su skener. U seriji su vise povezali tu scenu sa smrcu od Sare.
Do1oaxo.png

Svidja mi se sto su malo dali buildup za taj Joel-ov napad, pre nego sto se probudio u safehouse-u kada mu je Ellie rekla "you mumble in your sleep", cuo se deo njegovog sna, culi su se poslednji jecaji Sare pre nego sto je umrla. Posle dvadeset godina je i dalje sanja i pizdi, ali nema direktno protiv koga. Ubio ju je "faceless" vojnik u masci koji je odmah i umro tada. Nema vise protiv koga da izbaci bes.

Kroz isto to ce proci i Abby u godinama odmah posle incidenta u bolnici, ali ce ona imati jasnu metu koja zivi negde daleko, slobodno i srecno. Izgradice sebe u oruzje, opsesivno trenirajuci zajedno sa vojnom grupom, i onda ce sa prijateljima reagovati i izbaciti bes samo na Joel-a...

Odavno sam igrao igre, pogotovo prvi deo. Tako da sam to skroz izbacio iz secanja. Pitao sam i drugara isto i on se ne seca da to postoji u igrama. Ali znao sam da ako neko to zna, to ste vi ovde :) Tako da hvala (y)

konačno sam odgledao prvu epizodu, za sada nisam primetio da neko više poštuje izvor :)
odlično je ovo, nivo produkcije je poprilično visok, dinamika zvuka i surround, ne sećam se serije u kojoj su bolji.

odličan početak.

DolbyVision MP4 snimak [moze nativno da se odlgleda na LG OLED televizorima ili preko Plex-a] izgleda bas odlicno, planiram da tako overim celu sezonu.

Odlicna druga epizoda! Dali su nam prosiren pogled na ekosistem infekcije u univerzumu TV serije.

Back
Top Bottom