• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Sve sto moze na PS4 ce moci uz malo cimanja i na Switch 2.

A cek to je za ne najavljeni Switch 2, onda ce biti OK. Mislio sam da ce da portuju na obican :D

Koji si ti optimista. :D

Mada ako Crysis Remastered Trilogy postoji za Switch...

Meni je DS bio neigriv na Switchu a radovao sam se bas. Za Elden ima dobro da odradim investigaciju prije nego sto dam pare.

Mnoge 3rd party igre ne rade dobro na Switch-a ali ja nisam primetio nikakve probleme u portu Dark Souls? Koje si ti probleme imao?

Mnoge 3rd party igre ne rade dobro na Switch-a ali ja nisam primetio nikakve probleme u portu Dark Souls? Koje si ti probleme imao?
Sjecam se sam da je bilo puno novca za 30fps. Inace nemam problem sa 30fps na portable konzoli ali ovdje mi bas nije sjelo. Izdrzao par sati i batalio.

Pošto sam ja pre toga igrao i prešao samo Prepare to Die Edition na PC-u i na mom matorom kompu meni na Switch-u bilo i bolje iskustvo. 😄 Ne znam, mislim da malo preteruješ, nije Dark Souls toliko brz da mora 60 FPS. Meni se čini da je to jedan od najboljih 3rd party portova koji je Switch imao.

Probao sam Nintendo Music, odlično je urađen. Koliko ću koristiti to je već upitno, ali znam da će klincu svideti.

• Like
Reactions: Ace
Sada bar znamo zasto su skidali YT muziku kao kreteni.
Verovatno je prvo bilo googlanja YT to mp3 pa su onda gasili. 🤣

Back
Top Bottom