• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Sad da vidimo da li ce biti i perofrmance boost-a za stari softver. Bila bi tragedija da sve stare igre rade identicno [lose] i na novom hardveru.

Ovoga puta uzimam Switch 2 u pre order.
Ko juce se secam kada su poceli prednarudzbe pocetkom 2017god. cena je bila 320-330€.
Sto vise sam cekao na kupovinu to mi je teze padalo jer ti sta su kupili prvi i bili early adopters nisu izgubili nista! Cak su i dobili sa fleshom :P
Konzola je za sve vreme drzala istu cenu.
Hardver je isti, failure rate gotovo i da nije bilo. Hardverske revizije u smislu poboljsanje perfromansa nije bilo.
Zelda BOTW je 2017 bila 59$, Danas evo skoro bice 2025god. je jos 59$ :)

Sad da vidimo da li ce biti i perofrmance boost-a za stari softver. Bila bi tragedija da sve stare igre rade identicno [lose] i na novom hardveru.

Ne verujem da će biti puno drugačije nego što je sa PS4 igrama na PS5,
bitnije igre će verovatno dobiti next gen patch dok će ostale možda imati stabilniji FPS i nešto jaču rezoluciju (u slučajevima kada rezolucija nije fiksna).

Pojescu carape ako budu hall effect sticks
Meni je svejedno u sustini jer znam da dzojkone opet necu koristiti... Pored pro controllera nema svrhe osim u HH modu koji takodje ne koristim 🤣 Ali bilo bi dobro da ima zbog vas ostalih 🫣😁

Meni je svejedno u sustini jer znam da dzojkone opet necu koristiti... Pored pro controllera nema svrhe osim u HH modu koji takodje ne koristim 🤣 Ali bilo bi dobro da ima zbog vas ostalih 🫣😁
Jedan veliki magnet za joycon rails i mali za hall effect, mnogo je to tehnologije/magneta za Nintendo. 🙂
Razmazice nas.

Last edited:
Prosla mi jedna misla kroz glave.
Zasto za svih ovih godina od kada je Nintendo Switch na trzistu niko nije pokrenuo pitanje o degradacije baterijom. Neznam bar ovde niko se nije zalio kako mu baterija traje sve manje i manje.
Razmisljao sam kako je ovaj buduci Switch 2 u sustini generaciski upgrade koji vidjamo kod flagship telefonima. Isto sranje u drugo pakovanje.. i onda mi kliknulo!
Telefoni u prosek pokazuju znakove degradacije sa baterijom vec u drugoj godini koriscenja. Switch je 8 godina!!! star hardver. Hocete mi reci da sve te Switch konzole kupljenje u 2017 i 2018god dan danas mogu komotno da se koriste i da pruze zadovoljavajuce vreme koriscenja u handheld modu?

Jasno mi e da handheld konzola pravi manji broj ciklusa punjenja i praznjena u odnosu na telefon koji ga punimo maltene svaki dan al ipak...

Mnogo ljudi koristi Switch primarno u dock-u pa i ne osjete te degradacije. Za razliku od telefona, bateriju u Switch-u je prilično trivijalno zamijeniti novom.

Mnogo ljudi koristi Switch primarno u dock-u pa i ne osjete te degradacije. Za razliku od telefona, bateriju u Switch-u je prilično trivijalno zamijeniti novom.
Ja menjao ventilator u Lite-u, laganica. I baterija je odmah tu, dostupna. Iskreno više me smaralo menjanje džojstika na džojkonu.

Back
Top Bottom