• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

znam na sta mislis, ali posto su mene sake bolele od drzanja konzole kao handheld, kada sam pre 8 godina nabavio satisfye grip nisam ni pomisljao na taj downside :D

posle svake drift papazjanije u ovoj generaciji neka ostanu joyconi detachable, mrzeo bih svoju novu konzolu kojoj su poceli stickovi da driftuju i da moram da menjam sa hall stickovima
Zato mi se najviše i svideo Legion Go od svih prenosnih PC-eva, jer em su detachable džojpedi kao kod Switch-a, em su analozi sa hall effect-om. Jedino je cena mana...

Recenzije za The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Nintendo HQ trenutno :

tumblr_m5ggogThUs1rn18j0o1_500.gif

Navodno legit skica izgleda Docka i konzole, samo što se leaker nije baš potrudio. 😂
Ako išta, deblji dock je u skladu s informacijama da će imati ugrađen ventilator za hlađenje.

NateTheHate kaže da je i on vidio sličan dizajn, ali nije još uspio potvrditi sa svojim uobičajenim izvorima.

Ako ne bude Switch 2 trejler ovog meseca, verovatno će se čekati januar..
Sta bi su pucali u nogu sad pred praznike, pogotovo ako se uzme u obzir da se radi o backward compatibile uredaj.

Neznam koliko je Nintendo kao brend to jest sam Switch kao uredaj popularan izmedju mainstream korisnicima a zatim i logisticki spreman da odradi brzi reveal i odma nakon toga da ga pusti u prodaji. Tipa mesec dena razmak od reveal-a do release date. Kao sta Apple radi sa Iphone modelima.

Last edited:
Sta bi su pucali u nogu sad pred praznike, pogotovo ako se uzme u obzir da se radi o backward compatibile uredaj.

Neznam koliko je Nintendo kao brend to jest sam Switch kao uredaj popularan izmedju mainstream korisnicima a zatim i logisticki spreman da odradi brzi reveal i odma nakon toga da ga pusti u prodaji. Tipa mesec dena razmak od reveal-a do release date. Kao sta Apple radi sa Iphone modelima.

Jbg, ne može da bude baš sa mesec dana razlike kao sa telefonima koji izlaze svake godine i za koje se ne rade igre godinama koje i prodaju taj telefon,
neki marketing (koji je sigurno duži od mesec dana) mora da postoji za samu konzolu, igre i partnere.
Ali sa periodom od oko 3 meseca mislim da je izvodljivo...svakako ćemo znati na čemu smo za oko 2 nedelje, pošto teško da bi izbacili trejler nakon oktobra kad kreće jača sezona prodaje..

Back
Top Bottom