• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Mnogo ljudi koristi Switch primarno u dock-u pa i ne osjete te degradacije. Za razliku od telefona, bateriju u Switch-u je prilično trivijalno zamijeniti novom.
A i handheldi se ne koriste bas svaki dan tokom cele godine [dok se telefoni prazne i pune bas svaki dan], neretko se kupljuju bolji modeli [prelaz sa v1 na OLED], i handheldi se "redje dele" medju ukucanima [svako kupi/dobije svoj] sto doprinosi manjem koriscenju baterije.

Switch 1 Direct sutra u 15h,
a za 6 dana isto u 15h Switch 2 Direct.

Last edited:
Yoshi Wolly World, Zelda WW/TP HD, Metroid Prime 2/3, Kirby Epic Yarn...možda najave neku od ovih igara sutra.

Zavisi od toga kada će MP4 biti izbačen, ako izlazi krajem godine,
mogli bi bez problem da shadowdrop-uju sutra odmah MP2/3 (kao što je bio slučaj sa MP1).

Ala ga zakomplikovase, plus sve ovo mora da se radi u domedu lokalnog WiFi-a. Ludo mi je da misle da je OK da mozes ukucaninu da pozajmis digitalnu igru, a da tokom tog perioda ostanes bez pristupa toj igri.

Steam trenutno ima najbolji sistem deljenja igara, ali to verovatno niko nece kopirati [osim mozda desparate Epic-a].

Ala ga zakomplikovase, plus sve ovo mora da se radi u domedu lokalnog WiFi-a. Ludo mi je da misle da je OK da mozes ukucaninu da pozajmis digitalnu igru, a da tokom tog perioda ostanes bez pristupa toj igri.

Steam trenutno ima najbolji sistem deljenja igara, ali to verovatno niko nece kopirati [osim mozda desparate Epic-a].

Za Family Share treba lokalna mreža, za ovo drugo deljenje na dve konzole ne.

IMO jedan od slabijih Nintendo Directa, ali drago mi je da su najavili manje i slabije naslove pred Switch 2 Direct.

U isto vreme, ili sam tada primetio, mi se pojavio drift i na levom Joy-Con-u i na levoj pečurci na Pro Controler-u. Može preporuka gde da kupim Holo Stick-ove za ove kontrolere. Imam druga koji se bavi elektronikom i koji bi ih ugradio.

Metroid Prime 4 Beyond ==Recenzija== Ima spoilera

Biće ovo moj osvrt na ovu igru koju završih pre Nove Kotine.

Samus se vratila posle toliko godina. Posle bacanja vrućeg krompira u ruke originalnim tvorcima Prime serijala, evo je i igra po punoj ceni.

Da krenemo sa pozitivnim stvarima.

Igrao sam s2 fizičku igru na S1 konzoli. Jeftinije sam našao, radi kao sat. Nema UE5 govana, stuttera, retardizama. Najlepša igra definitivno na s1. Od Retra ništa manje nisam ni očekivao.

Ima malo dužih očitavanja.

Borba nije toliko loša. Više je FPS like kao i Prime 3. Znači Halo wannabe.

Muzika je ok. Neki svetovi su fantastični, iako linearni. Primer, Ice Belt, gde te igra ostavlja da skeniraš i da čitaš šta se desilo sa Lamorn civilizacijom, ima neka horror atmosfera. Kao i kod mnogih bioma, kada se nešto aktivira, svet postaje drugačiji. Mnogo fantastičnih grafičkih detalja, koja jako podsećaju na najbolje momente Prime igara. Fury Green, početni svet je isto fantastičan grafički i muzički. Odličan biom.

Bossevi su uglavnom gimmick based, ali zabavni. Ponekad treba da ih skeniraš nekoliko puta, mada bih i dalje zaboravljao skill koji mora da upotrebim. 😆

Sve gore navedeno mi još teže pada, igra ima dosta elemenata da bude jako dobra, a realno da je častiš je osrednja.

Za svaki wow doživljaj ima makar 2 vatafaka.

Prvi je hub svet, zloglasna prazna pustinja. Jebem ti ženo majku, kako je nekome palo ono napamet.
I ne samo da taj hub dosadan, generičan i prazan, već te teraju da skupljaš zelene kristale.
Ja sam znao da treba da ih skupljam, i skoro sam pred kraj igre bio, 2/3 nisam skupio.
Ko kad bi vam neko u Vice City-ju rekao da morate da srušite 50k kanti sa smećem da biste završili igru. Treba i nekoliko mech delova da se skupi. Svaka area ima transportation key, 5 komada.
Muzika u pustinji je paywalled iza amiiba, a možeš i da predjes igru na item i overall scan 100% ili novi prelazak na hard, pa ćeš da imaš muziku u pustinji. Ko će da radi 2nd playthrough ako ima 100% item and scan completion? Ali to su stari Kyoto klošari.
Nema interkonektivnosti u mapama.

Priča je nezanimljiva bila meni. Pokušaj kao neke Chozo civilizacije.

Svih 5-6 vrsta generičkih protivnika te napadaju stalno.

Svaki put kada dobijes beam upgrade, u vidu chip fragmenta, mora da se vratiš do jebenog vojnika Galaktičke Federacije, da ti on to uradi. Znači opet pustinja, pa između kao neka prolazna area, pa dugačak loading screen, u povratku isto. Whyyy ffs? 🙁
Kad smo već kod npc-jeva, truperi Galaktičke federacije su tu, priče su im nezanimljive, ne doprinose ničemu i služe samo da eto, budu kao moderne eskort misije, da poginu jer su glupi kao penis pa ih oživljavaš i ako ne uspeš, end screen. Ovaj iz baze, Mekenzi, stalno se javlja i kenja ti šta treba da radiš. Ok je druye, u ovom linearnom sranju, samo debil može da se izgubi. Dobio sam fire beam, znači sada mogu onaj led da skinem? Majke ti??! ga
Po svaku cenu pokušavaju neku interakciju sa njima, da izazovu neku emociju, a Samus ko asocijalna mutava plovka. Ne šišti, već baš mutava.
Taman pomislih, evo umreše...kad ono...ajde neću.

Izgleda da su dobili od Nintenda preporuke da igra bude i za nove igrače. Što je ok. Ali je igra na momente na normal teža od svih Prajm igara. Da se svidi novim igračima, da unovče, a kako? Zelda botw je popularna, dakle daj da zeldifikujemo Metroida.
Nekoliko šrajnova što možeš da nađeš po pustinji su Zelda za sirotilju.
Igra veštački nabija sate. Inače bi bila baš kratka. A košta punu cenu.

Mogao bih ja do sutra o debilnostima.

Želeo bih da igru kupe i novi igrači i da zaradi makar nešto para, ali su po meni usrali motku sa ovim. Želim novi deo, ali mislim da treba da razmisle šta je Metroid, a ne da misle šta bi bilo dobro za većinu, a čak ni to ne uspevaju. Nisam siguram koliko Retro novi tim razume šta je poenta Prime Metroid igara. Mada lično mislim da su samo želeli da izbace to što imaju i da im je BigN stajao nad vratom. Metroid nije Halo igra i prioritet nije napucavanje. Zelda fore ne rade, ali da su baš hteli i to je moglo bolje.

Neću dajem ocenu. Šteta. Ima materijala za odličnu igru, neke od najboljih momenata u Prime igrama. Ali na kraju, po meni, bolja samo od Prime 3 igre. Što baš i nije toliko teško.

Back
Top Bottom