Omega
PS5 je đubre
Fyi 800p ima 100K piksela više od 720p.ultra giga mega masina cetiri godine kasnije ima samo 720p
Fyi 800p ima 100K piksela više od 720p.ultra giga mega masina cetiri godine kasnije ima samo 720p
a mobilni telefoni mogu godinama.sramota po meni bas.to mi je jedina zamerka za Steam DeckMalo razocaravajuce da ni cetiri godine posle izlaska Switcha za portable konzole/pc nije moguca barem 1080p rezolucija jer ocigledno baterije koce stvar. Koliko je samo Nintendo napljuvan zbog toga, a sada ova ultra giga mega masina cetiri godine kasnije ima samo 720p.
a mobilni telefoni mogu godinama.sramota po meni bas.to mi je jedina zamerka za Steam Deck
Nije 720p a moraće i da pokreće igre sa znatno kompleksnijom grafikom od Switcha. Barem kada se kači na TV će biti znatno veća rezolucija nego Switch.Malo razocaravajuce da ni cetiri godine posle izlaska Switcha za portable konzole/pc nije moguca barem 1080p rezolucija jer ocigledno baterije koce stvar. Koliko je samo Nintendo napljuvan zbog toga, a sada ova ultra giga mega masina cetiri godine kasnije ima samo 720p.
A dobro barem ima Oled displejSkupi uređaj je 50$ skuplji od OLED prekidača, mojne...
Ni ja, sem ko je baš primoran na život u pokretu a ne zadovoljava ga gaming na handheld konzolama.Nadam se da ce Steam Deck postati sinonim za PC prenosan gejming i da svi oni "gaming" laptopi ROG, Razer, Predator i ceo taj trend koji poceo sredinom 2000s sa Alienware ce jednostavno zamreti.
Nikada nisam shvatio koncept igranja na laptopu.
Pa nek stave jacu bateriju.Nego nece namerno.Kao sto i u mobilne nece da stave a mogu(neki mobilni gejmerski cak i imaju jace bat)Baterija je najveci problem, 720/800p drzi oko 2-3h igranja u 60fps na Decku 1080p/60 ne bi drzao ni sat vremena.
Niko ne zeli uredjaj od 4kg koji se greje kao lud, veca baterija bi takodje znacila i menjanje same ergonomije uredjaja.Pa nek stave jacu bateriju.Nego nece namerno.Kao sto i u mobilne nece da stave a mogu(neki mobilni gejmerski cak i imaju jace bat)
Pa evo npr Asus Rog Phone 5 ima neko dodatno hladjenje koje se zakaci na "ledja"telefona i hladi dodatno.Moze nesto tako ili nesto slicno.Nisam inzinjer ali verujem da moze da se nadje resenje to je samo moje misljenje ne kazem da sam ja upravuNiko ne zeli uredjaj od 4kg koji se greje kao lud, veca baterija bi takodje znacila i menjanje same ergonomije uredjaja
Nema sad nazad jebiga, moraš rizikovati diskusija je kurvato je samo moje misljenje ne kazem da sam ja upravu
Sta mislis koji razlog imaju sto nece da stave jacu bateriju?Pa nek stave jacu bateriju.Nego nece namerno.Kao sto i u mobilne nece da stave a mogu(neki mobilni gejmerski cak i imaju jace bat)