Vidi ćune, prava pionirskaBome, vel'ki je.
Rekao bih da je Deck ergonomski bolji od oba Switch-a. Lite ima prilično lošu ergonomiju, barem za moje ruke.Ja kukam kako mi je Switch težak (u poređenju sa Lite) sa svojih trista i nešto grama
Ima, da. Oba Switcha imaju lošu ergonomiju, Lite goru. Za mene su kvalitetni gripovi must have. Nadam se da će Deck delimično time ublažiti problem težine.Rekao bih da je Deck ergonomski bolji od oba Switch-a. Lite ima prilično lošu ergonomiju, barem za moje ruke.
A ja se vec sada sa nostalgijom secam kada je hardver bio ne samo u prodaji po normalnoj ceni, nego ga je uopste bilo u prodaji.Jos malo pa cu poceti sa nostalgijom da se secam dana kada je bilo hardware-a, a nisam mogao da ga priustim...
Rano performance testiranje uz downklokovanje CPU/GPU-a na power level Steam Deck-a. Verovatno nije savrseno resenje, ali moze da prikaze odokativnu snagu "konzole".
Valve potvrdio 4x 32bit interfejs, znaci skroz OK za 720p.Najveći problem za Deck (ili generalno buduće handheld form factory konzole) će biti memory bandwith,
Nista nece dostici PS2 sto se tice transparencija, svi prave balansovan hardver sada.Sve je bolje od 25GB/s i Saturn-like transparency/dithering efekata.
![]()
Nista nece dostici PS2 sto se tice transparencija, svi prave balansovan hardver sada.
Valve potvrdio 4x 32bit interfejs, znaci skroz OK za 720p.
[4x 32-Bit @ 5.5 Gbps = 88GB/s]