• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Zanimljivo je sto povrsina analognog sticka ima capactitive sensor.

E6Xy-2uXsAozPgM

Evo ga i Digital Foundry tekst o Steam Deck-u, verovatno ce uskoro Richard da odradi i video snimak
Sad i meni lici na GameGear. Neka! :)

Verovatno zive u EU ili US posto nema Srbije na listi i slanja u istu.

Koliko sam procitao ogromna je navala bila serveri su bili pali na neko vreme, cenim da je bar 30-40% od svih preordera scalperska stoka prepodavacka.

Edit. Evo i DF videa

Pa da evo vec ima oglasa od 5k $.
Zanimljiva sprava u najavi ali treba malo sacekati,pogledati rewieve kada izadje pa tokom ''22 pokusati nabaviti jedan. Verujem da ce ga biti i kod nas.

A sta bi sa potencijalnim Steam-Nintendo partnerstvom? Jel to sad otpalo?

Ja mislim da je za moj 256 model pisalo q1 u momentu kada smo uzimali, ali bio je toliki haos da ko zna...
Koliko sam skontao dostupnost se menja po kolicini preordera, valjda ovima kojima je potvredjeno da dobijaju uredjaj u Q1 2022 na samom pocetku preordera oni ce dobiti, ova lista je updateovana nakon prvog talasa( par sati posle otvaranja preordera) porudzbina. Jedino se ne menja za basic model kontam da ce njega najvise i imati na stanju u pocetku.

Znaci na ovu malu budzevinu ce ladno raditi i krekovane PC igre. Mene od kupovine najvise odbija baterija jer bi non stop bio na kablu uzimajuci u obzir da za slozenije igre baterija lapi za 2 sata.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom