• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Mislim da bi moglo u handheld modu biti bliže 30fps nego 20, ali sigurno da će varirati.

Valve: postavi Steam Deck u Lidl za 200€ sa igrom po izboru;
Krejzi: preskupo, mora to još dole ići;

Je l' Ryzen 5825U ima jači GPU nego Steam Deck?

Video sam da onaj Aya handheld ima taj APU ali ga Steam Deck ubija kad je power limit na 15W a ne znam da li je 5825U jači kada je otključan?

Deck ga verovatno "ubija" na 15W jer ima samo 4 CPU core-a, pa vise struje moze da posalje u svoj GPU.

Oboje imaju GPU sa RDNA2 8CU-ova.

Za tu lovu bio do skoro wd740, 13k bio 2tb. I onda su digli cene za sale :D

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Valve ceka da izadju UE5 igre pa da pripreme deck za taj tech. :D

a Ripped a Fart se bas dobro drzi na skromnom Steam Deck hardveru.

On i dalje misli da last of us radi u 1080p 120hz na allyju

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

720p30 sa medium detaljima u modernom naslovu je prilično impresivno za APU od 15W.
ma jeste, nego iskreno, okacio sam greskom isti klip kao Undenis, nisam ni gledao, pa sam editovao i lupio nesto, cisto nisam znao sta da napisem :D

R&C radi super, meni je drago da i dalje izlaze launch-day verified naslovi koji rade toliko dobro. Win win za sve, ako radi dobro na Decku znaci da ce raditi dobro i na low end konfiguracijama i da ima dobru podrsku za kontroler. Jasno mi je da ce biti sve vise naslova koje rade crappy, tu nema pomoci, ali ako mogu igrati mutne 30fps igre na Switchu, mogu i na Decku :).

Ally je super, ali iskreno, zbog kvaliteta sleep & resume, i udobnosti kontrola, prilicno sam neodlucan da li igrati Cyberpunk na Allyju ile Decku. Na Ally lepse izgleda ali dere bateriju kao da sutra ne postoji, na Decku su mi udobnije kontrole i lakse igrati u malim burstovima. Plus nesto mi grafika malo baguje na Allyju, ima neko treperenje koje nisam uspeo resiti. Trenutno, dok se ne odlucim, igram na oba - malo na jednom malo na drugom, cloud saves rade posao. Jos da ne moram da izadjem iz igre da bi se syncovali bila bi nirvana.

Back
Top Bottom