• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Oke, pretpostavih. Staviću možda samo neki skin, da malo zaštitim konzolu od ogrebotina i to je to. I, naravno, zaštitno staklo.

1TB SSD u putu, kao i microSD kartica od 512GB. To je sasvim dovoljno prostora.

Ja imam bumper za pozadinu i zaštitno staklo. Sasvim dovoljno. Stickeri za touchpad-ove isto nisu loši, to sam imao na prvom Deck-u.

Da li je neko uzimao ssd za deck sa alija? Treba mi neki pouzdan prodavac,koliko vidim na KP cene 1tb su bas velike kod nas pa cu morati da porucujem izgleda.

Kako je krenulo mislio sam da imam kao jednu igru od ovih na decku, do kraja se nakupilo 5.

Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Pitanje za one koji su poručivali preko prijatelja/rodbine/poznanika iz Hrvatske i Slovenije: kako poručiti ako živite u CG ili Srbiji?

Da li je pomoću VPN-a potrebno promijeniti lokaciju u Steamu i još nešto dodatno podesiti i onda naznačiti koja je adresa tog nekog preko kog se naručuje iz npr Slovenije?

Stigao mi je skin za Steam Deck sa AliExpress. Ali mi se ne sviđa kvalitet štampe, pa bih ga poklonio, ako ga neko odavde želi. Samo platite poštarinu. :)

IMG_4975.jpeg
IMG_4976.jpeg

Da li je pomoću VPN-a potrebno promijeniti lokaciju u Steamu i još nešto dodatno podesiti i onda naznačiti koja je adresa tog nekog preko kog se naručuje iz npr Slovenije?
Najbolji pristup po meni je napraviti novi account preko VPN-a u podržanoj zemlji a naručiti sa domaćom karticom. E sad ja sam prvi (USA) Deck uredno platio Mastercard-om, ali kad sam naručivao drugi ista kartica više nije prolazila pa sam upisao ženinu Visu i prošlo.

Najbolji pristup po meni je napraviti novi account preko VPN-a u podržanoj zemlji a naručiti sa domaćom karticom. E sad ja sam prvi (USA) Deck uredno platio Mastercard-om, ali kad sam naručivao drugi ista kartica više nije prolazila pa sam upisao ženinu Visu i prošlo.
A da li je moguće za kupovinu koristiti steam wallet? Nikad ga nisam koristio.

Stigao mi deck danas,mislim da sam dobro prosao 620e 256 model i 512 micro sd,grip i zastita za analog.
Vec vidim da ce mi trebati dock i to vrlo brzo.
Logovao sam se,skidam par igara pa me zanima sta preporucujete da se uradi odmah po dobijanju konzole? Neki beginner saveti?
Imam dosta igara na GoGu i epicu,mogu li i njih da igram na decku?

Mozes sada uraditi milion stvari, ali za pocetak vidi da li imas zadnju verziju OS-a gde je ubacena opcija prebacivanja PC instalacija direkt na Deck preko WiFi konekcije. Da ne skidas sa neta igre bez potrebe.

Lutris & Heroic app-ovi mogu da prebace GOG i Epic igre na Deck.

Mozes podesiti PC/PlayStation game streaming, beskrajna emulacija, Decky loader za korisne pluginove...

YT is your friend, imas tamo tutorijale za sve zivo.

Back
Top Bottom