Meni je Tropico 1 radio na par vati ne secam se bukvalno sam stavio minimum. Ladan ko spricer, baterija komotno 8 sati.Ne znam sto sam uzeo 50w powerbank i 2tb ssd kad sam se zalepio za 3-5w igre. Sad igram west of loathing i baterina traje zauvek.
Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk
Wifi je verovatno do updateova. Na launchu mi se dešavalo da ponekad ne ume da se nakači na steam servere posle buđenja. To se više ne dešava, tačno posle određenog update prestalo.Ovaj treći Deck do sada najbolji: ekran vrh, Huaying ventilator, Micron memorija, touchpad-ovi i haptika ne baguju ko na drugom. Ne znam jesu li šta dirali oko WiFi hardvera ali i to ne puca kao na prethodna dva (iste mreže).
Frekvencija, Delta ventilator u prošlom je stvarno bio iritantan do te mjere da mi se nešto zahtjevnije nije ni igralo.Kakav je taj novi ventilator? Drugačija frekvencija ili stvarno tiši?
Baš ću pogledati šta ja imam, mada meni lično ne znači puno, sem ventilatora nemam zamerki. Wifi radi pouzdano, ekran ko ekran, stickovi rade dobro, kućište ne škripi.Frekvencija, Delta ventilator u prošlom je stvarno bio iritantan do te mjere da mi se nešto zahtjevnije nije ni igralo.
WiFi neće da ide iznad 50Mbps iz nekog razloga ali i to mi je super obzirom da nije nikako radilo na prošlim.
Uglavnom sav info o unutrašnjosti je sada (od nedavno?) dostupan preko SteamOS-a, nema potrebe za otvaranjem.
80 dolara nije usteda?Nikakva ušteda na 64GB modelu ali zato su ostala dva dosta jeftinija. 256GB solidan deal.