• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Pa sad povoljno.je relativan pojam, 100e je previse za 512gb imo. Ima poneki 2242 koji moze da se bez posledica skrese na 2230 velicinu, na to sam mislio. Doduse, proslo je mnogo vremena od tog tvita da se ne koriste 2242 i jos nisam video da je to ubilo neki deck.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Pa sad povoljno.je relativan pojam, 100e je previse za 512gb imo. Ima poneki 2242 koji moze da se bez posledica skrese na 2230 velicinu, na to sam mislio. Doduse, proslo je mnogo vremena od tog tvita da se ne koriste 2242 i jos nisam video da je to ubilo neki deck.

Pa SD kartica tog kapaciteta košta kod nas u radnji toliko. Kako ti je to mnogo za SSD?

De nije mnogo, kada jedan gen4 nvme od 1TB košta 110€ :D (WD SN850)
Taj ne može u Deck, babe i žabe.

U Gigatronu je 512gb SD kartica 12k. Kontam da može da se nađe jeftinije. Nek ima i za 70e. Znači SD kartica za 70 ili SSD za 100.

Ili gledaj ovako, razlika između 64gig verzije Decka i 512 je 250e.

Mnogo je kad je duplo skuplje od standard sajzova.

Ali nemaš mogućnost da koristiš standard size. Kupio si specijalističan hardver. U tom ekosistemu nemaš puno jeftinijih opcija.

To ne znaci da je ok da inferiorniji proizvod, uglavnom i dramless, bude skuplji. Imam potpuno pravo da mi se ne svidja cena necega cak iako mi je potrebno.

Ja sam uspio naći 512GB Kingston 2230 za 16€ na oglasima, izvadio neko iz laptopa zajedno sa 2280 bracketom; neko nekad ne zna šta prodaje.

To ne znaci da je ok da inferiorniji proizvod, uglavnom i dramless, bude skuplji. Imam potpuno pravo da mi se ne svidja cena necega cak iako mi je potrebno.

Naravno. Nešto može biti jedini izbor a i dalje skupo. Jednostavno se ne slažemo oko same činjenice da li je.

Plus drajv nije inferioran. Plaćaš cenu zbog manje fizičke veličine.

Naravno. Nešto može biti jedini izbor a i dalje skupo. Jednostavno se ne slažemo oko same činjenice da li je.

Plus drajv nije inferioran. Plaćaš cenu zbog manje fizičke veličine.
Jeste ako je dramless, a uglavnom jesu.

Hvala za link :) Ponadah se da je 512, 256 ima kod nas na oglasima vrlo slicne pare.

Uglavnom ko hoće puno prostora na Deck-u relativno povoljno može izrezati 1TB varijante SK Hynix BC711 ili Samsung PM991a, što je najbolje oba imaju integrisan DRAM.

Lagano kupljen sn520 koji isto moze da se sece :)

Ima li neka total sales cifra?
Valve jako retko daje bilo kakve brojke. Privatna su firma, nemaju potrebe da bilo sta dele sa deonicarima, analiticarima i javnosti.

Back
Top Bottom