• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Prebaciš regiju accounta preko VPN-a na USA, tako sam ja naručio Deck, ali ubrzo nakon toga automatski vrate na prvobitnu regiju. Ne bih opet pokušavao.

Zasto nas Steam ignorise?
Verujem da dosta ljudi ovde uzima igre.
PC je uvek bio jako popularna platforma za igre kod nas.
Iako se igram pretezno na konzolama,godisnje potrosim barem 100-200e na Steamu.
Verovatno se previse krade na carini pa zato niko nista ne salje ovamo vise.

Prebaciš regiju accounta preko VPN-a na USA, tako sam ja naručio Deck, ali ubrzo nakon toga automatski vrate na prvobitnu regiju. Ne bih opet pokušavao.

Ali treba i legalna adresa, zar ne?

Zasto nas Steam ignorise?
Verujem da dosta ljudi ovde uzima igre.
PC je uvek bio jako popularna platforma za igre kod nas.
Iako se igram pretezno na konzolama,godisnje potrosim barem 100-200e na Steamu.
Verovatno se previse krade na carini pa zato niko nista ne salje ovamo vise.

Najverovatnije manjak standardizovanih regulacija. Tj. nije do Srbije, već za velike, ustanovljene blokove imaju protokole, a za ostalo nema potrebe da se zajebavaju u atome,

U EU sve mnogo lakse tece, jedna firma moze da pokriva sve zemlje unije i lako transportuje, prodaje, i radi reklamacije. A u Srbiju svakako svi zaobilaze iz gaminga, ni Microsoft, ni Sony ni Nintendo nemaju ovde oficijelno prisustvo, ne prodaju ovde direktno, nemamo lokalizovan webshop, nista.

može trenutni Dek da isprati trenutnu generaciju konzola što se mene tiče.

Za mene su ovo odlicne vesti. Jaca baterija i pre svega bolje hladjenje ce da izvuku dosta iz trenutnog hardvera. Ja smanjujem grafiku u igrama ne zbog malog FPS-a nego sto Deck ventilatori hoce da polete u stratosferu, mislim da cu komsije prekoputa ulice probuditi kad krenem uvece da igram :D. Bukvalno moram da capujem moderne naslove na 10W TDP da me ne bude sramota da igram :) Last gen igre i starije nisu nikakav problem.

Ovako ce i target platforma ostati duze ista, pa ce vise developera imati priliku da tweakuju igre za nju.

Back
Top Bottom