• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Jesi na kraju uzeo, promaklo mi je. Kažu ima nekih problema sa 3rd party dockovima nakon zadnjeg updatea...
Jesam al stize mi tek u martu paket iz US sa dockom i nekim sitnicama koje sam pazario na Amazonu i Dropu.

Aha, bio sam par minuta od toga da naručio ofišl dock ali u zadnji trenutak skontam da se ne može koristiti ni sa kakvim bumperom ili oklopom pa sam automatski odustao.

Svi otprilike kukaju isto od početka: waaaah nije oled, preveliko za moje sićušne gamerske šake, baterija ne drži 20 sati...

Ovaj novi 64GB Deck ima prilično drugačiji 'feel' od onog prošlog od 256GB. Sudeći po verziji bios-a proizveden je vjerovatno u decembru i ima primjetno kvalitetniji i osjetljiviji ekran, tekstura plastike i touchpad-ova je grublja, L2/R2 triggeri su tvrđi, haptics motori su jači i (nažalost) glasniji, kao i ventilator. Neću znati tačno dok ga ne otvorim, ali mislim da me ovaj put nije zapao bolji vent kao prošli put. Sve u svemu ima varijacija kako se i pretpostavljalo. 64GB eMMC SSD je jako spor btw, mora se to odmah vaditi i staviti bolji.

Steta sto je 2230 toliko skup. Ili 256gb ili da nadjem neko 2242 pogodan za seckanje. Deck mi je dostavljen pre neki dan ortaku u nemacku, ali ko ce docekati april da zavrsi u mojim rukama :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Može se 2230 naći povoljno po oglasima, izvađeni su obično iz laptopa, 2242 se ne preporučuje za Deck nikako.

Back
Top Bottom