Tu negde oko milionIma li neka total sales cifra?
Nema Valve nikad ne objavljuje nikakve cifre jedino sto znamo je ovo iz prosle godine.Ima li neka total sales cifra?
Nije im samo prodaja hardvera bitna kada zaradjuju i od prodaje PC softvera. Svako ko uzme Steam Deck odmah se baci na steam shop i pokupuje dosta igara.U prevodu prodaja je ili loša ili prosek. Da prodaja kida hvalili bi se na sva zvona (ko ne bi).
Ja cekam neke kul boje, ovo je bas default.
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
ova zadnja sto je zovu zelena kida.![]()
Transparent Back Plate for Steam Deck
Revamp your Steam Deck with a Transparent Back Plate. It offers a unique transparent design, DIY customization options, improved heat dissipation, a variety of button heights, and a robust build for an upgraded gaming experience.jsaux.com
Imaš 5 boja
I video sto sam gledao, i tvoj clanak samo tu belu pokazali![]()
Transparent Back Plate for Steam Deck
Revamp your Steam Deck with a Transparent Back Plate. It offers a unique transparent design, DIY customization options, improved heat dissipation, a variety of button heights, and a robust build for an upgraded gaming experience.jsaux.com
Imaš 5 boja
Kupuju direktno od proizvođača u bulk-u, zato su cijene dobre a ground shipping je skoro pa džabe unutar USA. Pročitao sam negdje na Redditu da sutra, 16. marta stiže novi batch.Dobro je, ali samo jos jedan moze da se naruci i isporuka je 1. maja
Imas na KP za 60-70e vise od MSRP cene (64gb 460/70e) . Nije toliko strasno ne kosta 300/400e vise.Pošto je kupiti SD u Srbiji lako kao jen' dva