• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Znam to, ali nadovezao sam se i na cenu, pošto je 64gb toliko povoljno primamljiv itd. Samo ne znam kako :D

Pocela je prodaja u prodavnicama nazalost samo u Aziji, u svim Acer-ovim radnjama se moze probati i kupiti Steam Deck. Ne znam da li ce biti slican deal sa nekim u Evropi ili USA.

Screenshot (3).png

Nema sanse da nemate nekog eu kolegu programatori :D Stize za 2-3 dana na adresu u nemackoj.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Ne. Mogu da se pokrenu mnoge, ali ima i emulacionih problema i manjka hardvera.

Mogu da se igraju jako lepo mnoge. Kazu ljudi da dread, pokemoni, botw rade brutalno. Ima malo cackanja ali moze i mk da se natera da radi u 60fps. Svakako javljam kad mi dodje deck.

Radi i poneka ps3 igra. Licno me zanima samo tokyo jungle pa cu i to da probam.

Verujem da sve ispod tih emu gori kako radi, osim mozda ovog novog vita emulatora, taj nigde ne radi dobro :D

Za Dread/Mario Kart/DKC tropical freeze mogu da potvrdim da rade savrseno (ostale nisam ni probao). PS3 igre nisam probao, ali sam video na tjubu da Demons Souls npr sljaka solidno.

PS2 emulacija sljaka odlicno zapravo ocekivao sam da ce mnogo gora situacija biti.

Obzirom da su performanse u Switch emulaciji porasle dvostruko u ovih godinu dana, ima se tu svašta igrati u 50-60fps-a.

Setite se kako je nekad tuga bila ps2 emulacija na pc-u pa su u godinu dana duplirali performanse svojevremeno.

Da li je bitno koji dock se koristi? Moze i neki ne official jeftiniji?
Kada se podesi neki frontloader na sd sa emulatorima bas mi deluje kao super resenje za emulaciju i lak prelaz sa tv na rucni mod.
Ozbiljno razmisljam da kupim jedan sada za vikend.

Kada se podesi neki frontloader na sd sa emulatorima bas mi deluje kao super resenje za emulaciju i lak prelaz sa tv na rucni mod.
Mozes bilo koji dock ja sam porucio Jsaux-ov dock treba da mi stigne ovih dana.

Možeš bukvalno usbc HDMI Ethernet adapter sa laptopa najobičniji za 10e ubosti

Back
Top Bottom