• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Silent Hill 2 Remake

Meni ovo izgleda odlicno, korak u pravom pravcu, mozda sad po prvi put i predjem vise od par sati igre na pocetku.

Ja sam pre neki dan presao SH2 Enhanced Edition po prvi put. igra je odlicna, nema dosadnog momenta, sve ima smisl gde dalje iako u pocetku izgleda kao da ne znas gde da ides. Creepy as fuck je, sad cu se bacim na SH3 i SH4.

Bloober najzad dobio dobro ocenjenu igru! MC je dosta veci od onoga sto sam ocekivao. Pridruzili su se najzad MercurySteam-u i Saber-u posle toliko godina sa osrednje i lose docekanim naslovima.

Konami najzad "on the roll", makar sto se tice remaster projekata. Videcemo koliko ce im trebati vremena da se povrate sa originalnim projektima, da ozive MGS/SH/Castlevaniu sa dobrim budzetima.

Ovo mi nije trebalo, tj nisam se nadao ovakvim ocenama 🤣 Svrbi džep...qq

Iako sam preorder-ovao igru za PS5 vidim da ću ipak igrati na kompu. Performance mode je stvarno tuga, 1080p@60 sa drastično redukovanim grafičkim podešavanjima (fog, lighting, shadows). Quality mode je way to go u ovom slučaju.

Ovo radi gore od Alan wake 2 na konzolama, a ne izgleda bas toliko dobro :( Def devovi jedva cekaju Pro da ne moraju da se cimaju vise lol

Ovo je lumen+nanite UE5 igra, treba ocekivati slicno stanje na base konzolama u mnogo drugih AAA igara do kraja ove generacije. Igre se jako dugo prave pa ni ne mogu da iskoriste perf poboljsanja u najnovijim verzijama UE5-a.

Ovo zasluzuje da se kupi :)
Narucio sam igru za PS5 ali skinuo sam za PC, odigrao malo uvodni deo, nije da nije zahtevno, sve na ultra, od 70-100 frejmova na 1440p, sa DLSS na quality. Vec na parkingu sam primetio DLSS artifakte, lisce sto pada nosi sa sobom neki cudan trag i kosa mu strci nekako bezveze ali to je zrtva za "besplatne" frejmove.
Na PC-ju cu je i odigrati, lose mi ono deluje na konzoli iz prilozenih snimaka i svega vidjenog

Slazem se. Kada bude na popustu, kostalo 15-20 dolara, kao i bilo koja druga igra za srpske dinare. (y)

Ovo radi gore od Alan wake 2 na konzolama, a ne izgleda bas toliko dobro :( Def devovi jedva cekaju Pro da ne moraju da se cimaju vise lol

Pa moraće svakako da se cimaju, install base za Pro će biti tipa 10-15% od ukupnog broja PS5 konzola,
osim ako ne žele da im samo "Pro" vlasnici kupuju igre. :D

Alan Wake 2 ipak izgleda dosta bolje. :)
Jel i vama u gradu stuteruje? Ocekivao sam donekle ovako nesto, Unreal engine ;)
Svez mi windows, 24h2..ne bi smelo da je problem do sistema

Ovo zasluzuje da se kupi :)
Narucio sam igru za PS5 ali skinuo sam za PC, odigrao malo uvodni deo, nije da nije zahtevno, sve na ultra, od 70-100 frejmova na 1440p, sa DLSS na quality. Vec na parkingu sam primetio DLSS artifakte, lisce sto pada nosi sa sobom neki cudan trag i kosa mu strci nekako bezveze ali to je zrtva za "besplatne" frejmove.
Na PC-ju cu je i odigrati, lose mi ono deluje na konzoli iz prilozenih snimaka i svega vidjenog
Koju beše grafulju imaš, 4080?
Kako radi u 4K?

Back
Top Bottom