• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Silent Hill 2 Remake

I ja sam malo, ali bar idu uzlaznom putanjom. A i rade pod direkcijom tvoraca originalne igre, mislim da ima mesta i za optimizam.

Novi lik izgleda mnogo više uništeno, depresivno, neispavano... Sve ono što i jeste James u Silent Hill-u 2. Originalni lik je po meni previše lepo izgledao za sve ono što je iskusio i uradio. Možda je i originalni model za lice hteo mnogo para ili nije hteo da učestvuje u ovom remake-u. Nepotrebno dignuta frka po meni.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Fin intervju, vredi citati.
Bilo bi lepo kada bismo dobili i Born From a Wish, ali neshto sumnjam u to.

Bilo bi lepo kada bismo dobili i Born From a Wish, ali neshto sumnjam u to.
Можда буде DLC.

Добар је интервју, рекао бих да јасно указује на то да ћемо добити римејк кеца после овог, ако исти прође како треба, а вјероватно и осталих игара.
Still, I think the number of projects we have will only continue to grow.
Опааа... Хајмо се проширити на остале ај-пијеве, Ring of Red, Zone of the Enders, Suikoden VI, Shadow of Destiny 🥲 Ех да, и Метал Гир Солид римејк... мада он се можда већ ради.
The fact we were reviving Silent Hill was a secret until now, so we couldn't exactly go out and yell, ‘Hey, everyone! Bring us your Silent Hill projects!’ We can do that now, so if creators from around the world who love Silent Hill bring us their pitches, I promise to look through every one of them. We're all ears.”
Охохо... ура, ура, ура... /Sttevan
Unfortunately, there are some projects that never actually got off the ground.
Коџимин Сајлент Хилс. Након његовог одласка из Конамија, а после Дет Стрендинга опет су покушани преговори али је лола тражио исти буџет као и за ДС, што је Конамију било неприхватљиво, капирајући да могу да направе неколико игара за тај буџет. Сада то видимо у пракси, није лош исход. Можда некад дочекамо и Коџиму да направи игру у универзуму.

Last edited:
Dobar intervju, Konami izgleda ima punu kontrolu nad projektom i hoce da evoluiraju igru sa novim idejama. Cak je Bloober dobio kritiku da su previse vereni PS2 originalu.

“Silent Hill 2 is technically ready,” Bloober Team CEO Piotr Babieno revealed in a new interview with PAP Business (via Bankier and Google Translate). “It does not mean that the game is finished, but we are close.

“However, the issue of the release schedule lies with our partners, what the promotion will look like and when the title will debut is not directly in our hands.”

Deluje mi mnogo bolje od onoga shto su pokazali ranije. Izbacio bih one crvene ivice dok je Jaaaaames povredjen, skroz su vishak i izgledaju loshe. Dopada mi se magla i kako izgledaju ulice. Svidja mi se shto su crtezhi na zidu na kojem Laura sedi isti kao u SH2 na PS2:
silent_hill_2_laura_by_parrafahell_d3g9dp4-fullview.jpg
Bolnica lepo izgleda, plus se vide tjega doktoricama.
Deluje mi kao da ima previshe nepotrebnih i nezasluzhenih jump scare-ova, josh su pratjeni udarcima o dirke klavira i slichnu buku. Ne svidja mi se to. Ono shto mi se najvishe ne dopada je kamera. Konstantno je iza ledja Jamesu. Po meni je to totalan promashaj.

Datju shansu igri, chini mi se da netje biti losha.

Izgleda oko 10ak godina outdated ali i dalje je upgrade u odnosu na original, uglavnom verno preneto tako da pozitivnog sam misljenja, pod uslovom da ne izbace broken mess

Evo ga duzi pogled na gameplay, meni izgleda OK!

Prostorije i okruzenje je generlno na zadovoljavajucem nivou grafike ali sami modeli likova i neprijatelja su slabiji...
Mada se meni svidja kako izgleda dzejms u rimejku bas deluje napaceno ...

Back
Top Bottom