I ja još nisam odgledao poslednju sezonu i slažem se da je trebalo odavno završiti seriju. Evo upravo stavih torent pa da vidimo taj kraj.
Prve 2-3 sezone su mi bile otkrovenje kada su se pojavile, zapravo, našao sam seriju kod nekog lika na mreži u studentskom domu i bio oduševljen na šta sam naleteo. Bukvalno sam tog dana preko noći postao fan
Nakon toga sam pratio sve šta je izlazilo, i bilo je nekih legendarnih epizoda/trenutaka i kasnije, ali tih nekoliko sezona na početku su ipak najbolje šta je ta serija imala. Kasnije sve šta je bilo kvalitetno je u stvari reciklaža najboljih stvari iz prvih sezona. Smer u kojem su otišli neki likovi su čist idiotizam, ali verujem da su radili fokus grupe pa su zato i uradili šta su uradili, ali recimo lik Pam je u nekim sezonama bio bol za oči i uši u svakom kadru kada bi se pojavila. Zapravo mislim da skoro nijednog lika nisu uspeli da razviju i unaprede nego na početku serije. Eventualno možda Lana i Bionic Barry
Poceo
The Curse (Nathan Fielder, Benny Safdie, Emma Stone).
Pratim svake nedelje i nekako nisam oduševljen. Serija definitivno ima tu dozu lucidnosti na koju smo navikli od Nathana, ali sama činjenica da je (javno) skriptovana pomalo narušava tu misteriju. Takođe, serija više ide ka tom neprijatnom cringe osećaju koji mi nije baš prijatan ni smešan (već samo neprijatan). Ema je super odglumila za sad, sviđa mi se šta je uradila sa ulogom. A serija kao serija, za sada, ne bih preporučio ljudima. Dok recimo prošlogidšnji
The Rehearsal je bio, iznenađujuće, pun pogodak.
Možda će se stvari promeniti do finala, ali čisto sumnjam. Jednostavno mi ne "leži" serija.