The Morning Show S03 se završila ove nedelje. Kako vidim najavljena je već S04.
Kada se sve pogleda, mislim da je bila sasvim ok sezona, imala je uspona i padova, i šteta je što je finale po meni podbacilo. Epizoda pre finala je pokidala i pripremila teren za rasplet, ali finale je nekako zbrzano sa nekim mnogo čudnim odlukama u montaži.
Corry Ellison (Billy Crudup) mi je i dalje najbolji lik, a u ovoj sezoni je dosta dublje obrađen. Jon Hamm je bio klasičan, teško da će on da podbaci, ali isto tako ne može se očekivati, kada ide tim sigurnim putem, ko zna šta. Ono šta je iznenadilo mene je gluma Jennifer Aniston, koja je na momente pokazala da je odlična glumica. Iako, moram da priznam, i dalje mi smeta nešto na njenom licu ili očima ili ne znam šta već, nešto što je radila, neke operacije ili nemam pojma, mnogo čudno deluje na trenutke. Ali credit where credit is due, u bitnim scenama, pokazala kako se glumi.
Očekujem nominacije za Emmy za Billy Crudup-a i Jennifer. Ostali su bili ok, ali nedovoljno za neku nominaciju (potencijalno možda bude, recimo Mark Duplass, Greta Lee i recimo Nicole Beharie).
Takođe, biće još nominacija za najbolju seriju (drama), production design i sve to šta ide sa ovako kvalitetnom produkcijom. Zaslužili su.
Ocena sezone 7.5/10