• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2023)

Zavrsile su se dve sjajne serije - Succession i Barry. Ni jedna, ni druga nije razocarala. P.S. svaku naznaku spojlera stavite u............spojler.

giphy.gif

Kolega Voiv je obecao da ce otvoriti teme za obe serije, nadajmo se da cemo cekati na to manje nego na recenziju dine part 1 🔥

Last edited:
Barry je zavrsen odlicno. Uzivao sam gledajuci seriju, pogotovo sto sam mogao odmah nakon kraja 3. sezone da gledam cetvrtu. Ne znam kako ste vi mogli da cekate, svaka cast. Svidja mi se sto humor ne jenjava preterano, prisutan je konstantno, kao i neke bizarne scene. Takodje mi se svidja sto me na momente serija podseti na Fargo. Drago mi je da nisu razvlacili seriju, a mogli su komotno, nije da nisu mogli. Sve u svemu, zadovoljan sam krajem.

Sto se From tice, konacno se nesto desava, ali ne dovoljno, ako se ja pitam. Brine me sto je ostalo jos samo 4 epizode do kraja sezone, nisam siguran koliko ce da ostave za S3.

Sto se From tice, konacno se nesto desava, ali ne dovoljno, ako se ja pitam. Brine me sto je ostalo jos samo 4 epizode do kraja sezone, nisam siguran koliko ce da ostave za S3.
plasim se da pocinjemo opet da prozivljavamo Lost scenario, i da ni na jednu stvar necemo dobiti odgovor do kraja serije

Ne znam ali meni su neke epizode u Froma sa početka u rangu epizoda Losta pred kraj....

Napokon malo zanimljivija epizoda. Onaj one shot iz kola mi je bio do jaja.

Najzad se svršio Ted Laso.
Na kraju su ga toliko ušećerili i razblažili da mi je drago što je konačno gotovo.

Najzad se svršio Ted Laso.
Na kraju su ga toliko ušećerili i razblažili da mi je drago što je konačno gotovo.
Svi zapleti su imali užasne, nedorečene i niotkuda razrešene rasplete. Ja sam baš razočaran poslednjom sezonom.

Ma užas. Mislim, od početka je ovo bila filgud serija sa nerealnim situacijama i preterano doteranim dijalozima ali je imala duha i smisla (a ja sam tražio zamenu za Silicon Valley).
Mislim da je ovo kraj. Ne verujem da će biti četvrte sezone. Jedino ako ne izboksuju nešto na silu.

Zavrsio i ja Ted Lasso, deluje mi da su na manje bitne stvari potrosili na minute koji su dobili na pretek i da je zapravo poslednjih 15 minuta zbrzano. Jedna stvar je bila ocekivana i kudos sto su jedino te scene bile efektne. Najvise su masili sa fudbalskim scenama i tu su najvise preterivali kroz celu seriju, sada su otisli dva-tri koraka ispred toga i barem je 10 minuta suvisno. Koz celu sezonu sam se osecao kao da su ubacili deleted scenes, pa je i to malo kvarilo flow. To i jeste trip da hoces vise minuta kako bi vise stvari rekao i kako bi prica bila kompletnija, bas male sanse da bi ta prica drzala slican nivo u kontinuitetu i neka odredjena seckanja su bila neophodna u ovoj sezoni. Tako da je sav scenario bio malo sirov i da je trebao jos da se doteruje.

Izgubili su delimicno svoj mojo u trecoj sezoni koja je za klasu ispod druge.

ona jedna scena dijaloga ted i keva kad mu kaže da nedostaje sinu su suvo zlato glume.

Meni je u najboljem sećanju ostala ona scena kad se bude svi ujutru kod Rebeke :)

The Righteous Gemstones izašle prve dve epizode treće sezone. Ako niste gledali do sada, onda bih vam preporučio svakako, ali prvo bacite pogled na Vice Principals i na Eastbound & Down.
Bash sam vezao kombo ovih nedelju dana. Odgledao Eastbount and Down, nakon toga The Righteous Gemstones, a sada sam na drugoj sezoni Vice Principals.
Walton Goggins mi je odlichan, Danny McBride takodje, ali Edi Patterson kida kao Judy Gemstone. Drago mi je shto je u drugoj sezoni imala vishe momenata, jer su gotovo svi zlato.

The.Bear.S02 is out

btw, nisam još uvek pogledao, ali najnovija epizoda sunny se zove "Frank vs Russia" :ROFLMAO:

Back
Top Bottom