- Reaction score
- 5,380
Biće bolje do kraja. U jednom trenutku uspori, ali održi kasnije zadovoljavajuć pacing

Upravo sam sažvakao (pun intended) od 4/10 do poslednje.Biće bolje do kraja. U jednom trenutku uspori, ali održi kasnije zadovoljavajuć pacing

plasim se da pocinjemo opet da prozivljavamo Lost scenario, i da ni na jednu stvar necemo dobiti odgovor do kraja serijeSto se From tice, konacno se nesto desava, ali ne dovoljno, ako se ja pitam. Brine me sto je ostalo jos samo 4 epizode do kraja sezone, nisam siguran koliko ce da ostave za S3.
Nadam se da nisi u pravu, ali da... oseca se malko bazd Losta.plasim se da pocinjemo opet da prozivljavamo Lost scenario, i da ni na jednu stvar necemo dobiti odgovor do kraja serije
Svi zapleti su imali užasne, nedorečene i niotkuda razrešene rasplete. Ja sam baš razočaran poslednjom sezonom.Najzad se svršio Ted Laso.
Na kraju su ga toliko ušećerili i razblažili da mi je drago što je konačno gotovo.
Ako misliš na šestru From, meni je odlična bilaNapokon malo zanimljivija epizoda. Onaj one shot iz kola mi je bio do jaja.

Bash sam vezao kombo ovih nedelju dana. Odgledao Eastbount and Down, nakon toga The Righteous Gemstones, a sada sam na drugoj sezoni Vice Principals.The Righteous Gemstones izašle prve dve epizode treće sezone. Ako niste gledali do sada, onda bih vam preporučio svakako, ali prvo bacite pogled na Vice Principals i na Eastbound & Down.