Chodex
I'm a ghost!
- Reaction score
- 3,187
Zasto mi to radis? [emoji2]Ko ne igra na hardcore, da vrati člansku kartu.
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Zasto mi to radis? [emoji2]Ko ne igra na hardcore, da vrati člansku kartu.
Jesi li igrao od nule ili nastavio hardcore?
Broj snimanja je neograničen?
Koliko je teze od hc i koliko je drugaciji raspored neprijatelja?
nastavio kao kaže na slici playthrough 2
snimaš koliko ti je volja, mora da se optimizuje, ali o5 jedan zajeb, pad koncentracije i ae iznova.
svakako je teže čim za nijansu teže padaju, a oružija nafurana na max. raspored je isti, ali možda ima po par više. više te namuče horde neprijatelja nego glavni
Zavrsio assisted run, pokupio sve treasures i unistio sve statue. Ovo otkljucava bolji noz koji moze da se upgrade-uje tako da se ne ostecuje.
Misije u streljani nisu bile previse teske, osim poslednje gde je trebalo malo vise da se potrudim da bih uzeo S rank (steta sto nije potrebno pogoditi sve mete za to ).
Krenuo sam sada treci run (samo pistolji i noz, bez price sa prodavcem). Solidno sam se namucio kod bossa na jezeru, trebalo mi je jedno sat vremena da bih uspeo da ga predjem bez promasaja i otkljucao achievement za to. Skontao da sam da igra ne radi auto save ako postoji neki u kasnijem nivou, tako da sam morao da ucitavam poziciju svaki put kada bih promasio i trcim do bossa.
Sledeci run ce mi biti na professional sa beskonacnom municijom za rocket launcher. Posle toga jos S+ na standard i hardcore i gotov sam sa igrom do dlc-a.
Razumem sto to kažeš, ali ja sam i trojku prešao 6-7 puta.Posle ovog komentara necu verovati da ti je ijedna igra bolja u ovoj i narednoj godini. Tebi je, druze, RE4 GOTY na vise nacina. Stvarno treba da mi igra bude spektakl da bih je igrao 4-5 puta u nizu. Kraj diskusije,![]()
Prosek je 2/7da je jači prosek bilo bi 4/7, to je ipak slabiji