• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil 4 Remake

Jesi li igrao od nule ili nastavio hardcore?
Broj snimanja je neograničen?
Koliko je teze od hc i koliko je drugaciji raspored neprijatelja?

nastavio kao kaže na slici playthrough 2
snimaš koliko ti je volja, mora da se optimizuje, ali o5 jedan zajeb, pad koncentracije i ae iznova.
svakako je teže čim za nijansu teže padaju, a oružija nafurana na max. raspored je isti, ali možda ima po par više. više te namuče horde neprijatelja nego glavni

Skinuo sam Mercenaries dlc. Solidne su mape, ali je bas lako uzeti S rank (na prva dva sam uzeo iz prvog pokusaja, na trecem iz drugog).
Kada se uzme S na sva tri, otkljuca se handcannon koji razara.
Bice dosta lakse uzeti platinum sa tim oruzjem.

nastavio kao kaže na slici playthrough 2
snimaš koliko ti je volja, mora da se optimizuje, ali o5 jedan zajeb, pad koncentracije i ae iznova.
svakako je teže čim za nijansu teže padaju, a oružija nafurana na max. raspored je isti, ali možda ima po par više. više te namuče horde neprijatelja nego glavni

Navijam za tebe da budes prvi forumas ikada koji je uzeo platinu u RE igri

Pa, hvala lepo Capcomu sto su mi bukvalno poklonili handcannon, Mercs je bas onako lagan i opustencija i posle petnaestak minuta lagane zabave ti uvali infinite ammo top :D

Krenuo sinoc assisted run, planirao sam da pokupim sve treasures i posle prvih sat vremena sam mislio da ću baciti 4-5 sati igranja.
Prvo nisam naleteo na sačmaru jer sam je već imao (nadao sam se da igra to dobro detektuje), onda sam umesto pištolja naleteo na gold bar (pa sam pomislio da je možda igra zabagovala kod sacmare), a i resio sam da neću ponovo da radim side misije, iako se i tu kupe neki dragulji.
Kako mi je samo laknulo kada mi je na kraju sela iskočio achievement :) .
Assisted je bas easy mod, teško bi bilo poginuti.

Zavrsio assisted run, pokupio sve treasures i unistio sve statue. Ovo otkljucava bolji noz koji moze da se upgrade-uje tako da se ne ostecuje.
Misije u streljani nisu bile previse teske, osim poslednje gde je trebalo malo vise da se potrudim da bih uzeo S rank (steta sto nije potrebno pogoditi sve mete za to ).
Krenuo sam sada treci run (samo pistolji i noz, bez price sa prodavcem). Solidno sam se namucio kod bossa na jezeru, trebalo mi je jedno sat vremena da bih uspeo da ga predjem bez promasaja i otkljucao achievement za to. Skontao da sam da igra ne radi auto save ako postoji neki u kasnijem nivou, tako da sam morao da ucitavam poziciju svaki put kada bih promasio i trcim do bossa.
Sledeci run ce mi biti na professional sa beskonacnom municijom za rocket launcher. Posle toga jos S+ na standard i hardcore i gotov sam sa igrom do dlc-a.

@Bojan Svaka čast, ali stvarno. Ne bih se upustio u takav poduhvat šanse nema, možda samo kad bi mi neko (dobro) platio da radim to. 😄 Jednom kad završim neku igru uglavnom mi je smor da je opet igram. Već znam priču, lokacije, gameplay, sve, tako da me retko koja vuče da je opet igram. Možda ako se posle nekog dužeg vremena uželim, ali opet kažem retko koja. Pogotovo što imam gomiletinu igara koje tek treba da (od)igram.

Upravo to, ne volim ni ja da igram više puta istu igru ali generalno RE igre imaju taj neki catch da te stimulišu dovoljno da se više puta igraju.

Uh, taj je tek dobar za replay jer je cista akcija i jako se brzo zavrsi.

Zavrsio assisted run, pokupio sve treasures i unistio sve statue. Ovo otkljucava bolji noz koji moze da se upgrade-uje tako da se ne ostecuje.
Misije u streljani nisu bile previse teske, osim poslednje gde je trebalo malo vise da se potrudim da bih uzeo S rank (steta sto nije potrebno pogoditi sve mete za to ).
Krenuo sam sada treci run (samo pistolji i noz, bez price sa prodavcem). Solidno sam se namucio kod bossa na jezeru, trebalo mi je jedno sat vremena da bih uspeo da ga predjem bez promasaja i otkljucao achievement za to. Skontao da sam da igra ne radi auto save ako postoji neki u kasnijem nivou, tako da sam morao da ucitavam poziciju svaki put kada bih promasio i trcim do bossa.
Sledeci run ce mi biti na professional sa beskonacnom municijom za rocket launcher. Posle toga jos S+ na standard i hardcore i gotov sam sa igrom do dlc-a.

Posle ovog komentara necu verovati da ti je ijedna igra bolja u ovoj i narednoj godini. Tebi je, druze, RE4 GOTY na vise nacina. Stvarno treba da mi igra bude spektakl da bih je igrao 4-5 puta u nizu. Kraj diskusije, :love:

Posle ovog komentara necu verovati da ti je ijedna igra bolja u ovoj i narednoj godini. Tebi je, druze, RE4 GOTY na vise nacina. Stvarno treba da mi igra bude spektakl da bih je igrao 4-5 puta u nizu. Kraj diskusije, :love:
Razumem sto to kažeš, ali ja sam i trojku prešao 6-7 puta.

Back
Top Bottom