• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil 4 Remake

Mali podsetnik za sve koji imaju disk poput mena a koriste US nalog. Kada ubacite disk prijavite se na EU nalog, i odradite update. Kada zavrsite odjavite se i vratite se na maticni US nalog i spreman je dlc za igranje.

10 dolara je dlc, sto znaci da ce verovatno trajati 2-3 sata.
psvr2 patch izlazi tokom zime i bice free.

zar nije besplatan separated ways??
Stvarno mislis da ce Capcom nesto da ti da besplatno :) ?

IMG_8983.png

Odigrao sam Separate Ways i prezadovoljan sam, ovo je najbolji RE dlc ikada.
Trebalo mi je oko 7 sati na hardcore (odradio sam sve requestove), sto je odlicno za dlc od 10$ (na gmgu je 8e). Da budem iskren, cudno mi je sto Capcom nije trazio 15 ili 20$ za ovo.
Sam pocetak je neubedljiv, ali sto se vise igra, postaje sve bolja (pomaze sto postoje nova okruzenja u kasnijim chapterima). Iznenadilo me je sto su ubacili neke sekcije iz originala koje su falile u rimejku.
Igra nije preterano teska, mada je bas potrebno dosta municije da se ubiju neki bossovi. Verovatno ce biti muka na professional.
Adin VA nije toliko los kao u main igri, a i prica je blago promenjena i deluje da ce RE5r biti sledeca igra.

RE5R bi bila odlična prilika da ga malo reimaginenuju s obzirom da nije sjajno prošao kod publike.

Mada meni je bila skroz OK igra.

Ja je platinumovao na PS3, bilo zeznuto par trofeja, pogotovo boss-fightovi u online co-op.

Nisam siguran da nam je trenutno potreban ceo taj co-op momenat.

Sve u svemu, RE5 osveženje = jedno veliko ZA.

Odigrao sam prvih 5 misija u VR i prezadovoljan sam.
Ova igra me je naterala da obrisem prasinu sa psvr2 i da nije Capcoma, smatrao bih da sam se zeznuo sto sam kupio uredjaj.

Graficki igra izgleda odlicno. Neke stvari izgledaju losije nego na tvu, ali je prikaz dosta blizi nego sto sam ocekivao. Cini mi se da igra izgleda bolje nego Village.
Ova igra pokazuje sve prethodnosti koje psvr2 ima u odnosu na Quest 3 - crna izgleda odlicno, boje su fenomenalne, kao i vibracije na kontrolerima.
Reprojekcija se primeti, ali to je nesto na sta se polako navikavam (valjda ce ps5pro uskoro).

Gameplay je odlican. Parry jos bolje funkcionise u VR, a i nisanjenje je lakse. Sa druge strane, potreba za rucnim reloadom cini stvari nezgodnijim kada vas napadne veci broj protivnika. Jako mi se svidja ovo sto Capcom radi sa RE igrama, jer stvarno postoje velike gameplay razlike, tako da vredi odigrati igre u oba moda.
Sama igra mi deluje dosta lakse kada se igra u VR, mada je to mozda i zbog toga sto sam flat verziju presao 5-6 puta.

Sa druge strane, nekako se oseti da je ovo ipak naknadno razvijen mod i da igra nije od starta pravljena za vr, vec za pogled iz treceg lica.
Za dosta akcija koje je u ranijim VR igrama potrebno odraditi pokretima, ovde je dovoljno pritisnuti X. To cini gameplay dosta brzim, ali sa druge strane smanjuje imerzivnost. Cutscenes su u 2d, a igra se mozda i previse cesto prebacuje u pogled iz treceg lica.
Cudno je sto uopste nisam imao problema sa mucninom, cak ni u delovima gde se vozi camac.
Iako me je igra odusevila, RE4 sa Questa mi ipak ostaje najbolja VR verzija neke RE igre (mozda se to promeni kada odigram do kraja).
Bilo bi odlicno kada bi slicne modove izbacili i za dvojku i trojku i kada bi nam dozvolili da igru igramo i iz treceg lica.

Inace, cena je trenutno snizena na 30e na PSN-u.

kakva bombona ovaj Separate Ways, toliko sam uzivao da cu opet sada da krenem main misiju samo da bih opet uzivao u gameplayu. 5h na standard, nije bilo teskih deonica i cini mi se da su boss borbe lakse nego u originalnoj prici. svidja mi se kako su zaokruzili sve sada i sa Adine strane, nekako je prica kompletna, plus sam mogao na brzaka da "prozivim" pricu RE4 opet. nemam zamerki, iskustvo je isto kao kada sam igrao RE4 pre 6 meseci. ja inace nikako ne volim da igram DLCove i ovo je jedan od retkih koje sam presao. Ada simp materijal rame uz rame sa Panam ❤️

opet ja.

ne znam sta je sa mnom i sa ovom igrom ali mi je prilicno fascinantno koliko je ova igra spontano postala moja comfort food. odigrah posle Separate Ways opet igru na PS5 i onda sam ni manje ni vise nego krenuo igru ispocetka na Steamu i to na m+kb, ovog puta sa mislju da pokupim sve achije :ROFLMAO: (po mojoj racunici, ovo bi mi bio peti prelazak igre nebitno o kojoj platformi je rec). igra je prilicno laksa kada se nisani misem i tako prelazim chapter po chapter ne razmisljajuci uopste ni o cemu, igra sama tece. mercenaries do sada jos nisam igrao, pa ce to biti novi deo za mene, ali sve ostalo je cista meditacija dok se ne pojavi nova igra koju hocu da predjem

Back
Top Bottom