• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil 4 Remake

Krenuo sam standard. Ipak imam preveliki respect prema Capcomu da bih se odlucio za hardcore. Isprabavao sam sve modove. RT on, RT off, resolution mode, frame rate mode…ja tu stvarno ne vidim nikakve razlike. Mislim da cu nastaviti resolution mode koji bi vizuelno trebao biti najbolji, jer koliko vidim ne trpi fps

Sa silnim protivljenjima i žalbama napravili više štete nego da su odmah prihvatili merger i osigurali si dobre deal-ove.

Posto bi me bilo sramota da kao dugogodisnji fan igram ovo na standard, krenuo sam na hardcore.
Nisam pravio velike izmene u konfiguraciji, samo sam kameru prilikom nisanjenja stavio na max i nemam vecih problema sa kontrolama.
Deluje mi posle prva dva chaptera da ce igra biti teska, ali fer. Svaki okrsaj do sada je zahtevao da promislim sta da radim i posle nekoliko pokusaja sam uspevao da predjem. Osim toga, igra bas cesto radi auto save, tako da je lako odraditi restart ako vidim da moj pristup ne funkcionise.
Doduse, plasim se okrsaja u kolibi, ne bi me iznenadilo da to bude najtezi deo igre.

Posto bi me bilo sramota da kao dugogodisnji fan igram ovo na standard, krenuo sam na hardcore.
Nisam pravio velike izmene u konfiguraciji, samo sam kameru prilikom nisanjenja stavio na max i nemam vecih problema sa kontrolama.
Deluje mi posle prva dva chaptera da ce igra biti teska, ali fer. Svaki okrsaj do sada je zahtevao da promislim sta da radim i posle nekoliko pokusaja sam uspevao da predjem. Osim toga, igra bas cesto radi auto save, tako da je lako odraditi restart ako vidim da moj pristup ne funkcionise.
Doduse, plasim se okrsaja u kolibi, ne bi me iznenadilo da to bude najtezi deo igre.
I ja bih na hardcore da igram na PC-u. Kapiram da je standard tezina sa mišem i tastaturom easy mod. Hardcore je bas po meri.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

I ja bih na hardcore da igram na PC-u. Kapiram da je standard tezina sa mišem i tastaturom easy mod. Hardcore je bas po meri.
Pomazu m+k dosta, ali i dalje moras da cekas da se nisan smiri.
A i igrao si re4 ranije, znas da headshot nikako nije najbolja opcija kada se pojave zeznutiji neprijatelji.
Ja svakako igram na joypadu, ako sam mogao Eternal, mogu i re4r.

Ali razumem i tebe, hoces akcionu igru, a ne survival horror.
I to je ok.

Presao sam prvi chapter veceras zadovoljan sam overall kako sve izgleda i funkcionise. 👌
Veliki thumbs up za nove mini lokacije i protivnike. (y)
Igram na HC tezini sa kontrolerom ne volim M/K combo u TPS igrama.

Upravo prešao onu sekciju kada se branis. Poginuo sam 5-6 puta, ali sve u svemu, nije bilo previše teško.
Za sada je hc super, samo da ostane ovako dobar balans.
Doduše igram sve dodatne sadržaje, sigurno bi bilo dosta teze bez toga.

da li bi neko, ako zna za takav snimak, mogao da mi sheruje zombije kojima pipci izlete iz glave kada ih headshotujes?

U originalu su mi bili toliko gadni da sam jedva igrao, da vidim da li uopste da uzimam igru :D

da li bi neko, ako zna za takav snimak, mogao da mi sheruje zombije kojima pipci izlete iz glave kada ih headshotujes?

U originalu su mi bili toliko gadni da sam jedva igrao, da vidim da li uopste da uzimam igru :D
izvol'te

Resident-Evil-4-Remake-preview.jpg

Back
Top Bottom