• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

xIQ9P1l.jpeg
9QIlCVO.jpeg
ZnAVIpf.jpeg
tln5i3E.jpeg
ZlngNcZ.jpeg
rO9sQ2F.jpeg
m7Ojj9M.jpeg

@Zegota kakav je Spa? Pratim tog umetnika preko insta, i dopada mi se stil crteža, ali par tabli iz tog stripa što je okačio deluju kao da nema neku koherentnu radnju već da je sve nasumično?

Došle neke stvari dok me nije bilo 😅

Nabavio napokon originalni Fami s FDS-om. Iako je AV Famicom praktičniji za korištenje, ovaj je ipak ikona :D

Fami Tower of Power. Radi FDS s RGB blasterom bez problema.

Drugi One Piece Box.

Stripovi Tower of Power 🤓

Došle neke stvari dok me nije bilo 😅

Nabavio napokon originalni Fami s FDS-om. Iako je AV Famicom praktičniji za korištenje, ovaj je ipak ikona :D

Fami Tower of Power. Radi FDS s RGB blasterom bez problema.

Drugi One Piece Box.

Stripovi Tower of Power 🤓

Koliko te izasao FC + FDS kombo?

super cena obzirom da famicom deluje bas ocuvano, vidi se i po "zlatu" na kontroleru. Obicno je bas izlizano.
Meni u ponedeljak stize av famicon i igre. Mogao bi i obican da se nabavi ako naleti tako neki dobar dil. :)

Da pitam ovde pošto samo čekam da se neko pohvali da je nabavio - kako nabaviti neki od ovih privezaka, koliko to košta, planira li neko da nabavlja? Mnogo bih voleo da imam neki :D

@Zegota kakav je Spa? Pratim tog umetnika preko insta, i dopada mi se stil crteža, ali par tabli iz tog stripa što je okačio deluju kao da nema neku koherentnu radnju već da je sve nasumično?

Spa mu je najkoherentniji, jer imas i dijaloga. Ostali stripovi koje sam video imaju radnju i likove, ali su neverbalni. Spa mi je stigao u petak, ali mi je na vrhu liste za citanje. Ako mi se bas svidi, verovatno cu jos neki njegov bundle direktno da porucim, jer mi je stil super.

😀 Ali stripovi su slicni. Uzimam od njega povremeno pa sam pomsilio da si mozda ti u pitanju.

Back
Top Bottom