• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Seda Meda Drive haha 😄
Nisam imao pojma da postoje klonovi orginalnog mega drive2 ovog tipa :)
Ima instaliran sonik kec na njemu ,pong i jos nekih 360 igra koji su neki portovi homebrew igara za pc mini igara :)
Da je ovako nesto postojalo 90ih za nase trziste,mislim da niko ne bi kupovao segu sa buvljaka ili ti famiklon u megadrive kucistu :)
Ne znam ni od kada su ovo krenuli da proizvode?

Nisam imao pojma da postoje klonovi orginalnog mega drive2 ovog tipa :)
Ima instaliran sonik kec na njemu ,pong i jos nekih 360 igra koji su neki portovi homebrew igara za pc mini igara :)
Da je ovako nesto postojalo 90ih za nase trziste,mislim da niko ne bi kupovao segu sa buvljaka ili ti famiklon u megadrive kucistu :)
Ima je na listi klonova na segaretro.org ali nema bog zna kakvih informacija:

Takvi su se pojavili pre sigurno nekih 4-5 godina.

A ima ih i na KP kolko hoces (istampano Sega, a ne Sedaa):

Screenshot-2024-08-04-at-18-08-44-Sega-Kupujem-Prodajem.png

Kako vidim ovako MK3 na tvu, odma imam zelju da se bijem protiv nekoga :D
Mislim da mi je to bila tipa prva igra ikada na konzolama, bas onako ubija nostalgija svaki put kad vidim :D

(ok tehnicki nije MK3 ali isti djavo)

Kako vidim ovako MK3 na tvu, odma imam zelju da se bijem protiv nekoga :D
Dok sam ranije imao manje posla i vise vremena,isao sam sto po vasarima sto po najlonu da huntingujem konyole i retro kertridye i igre.
Svaki put kada bi slikao kako radi neka igra na mega drive pre nego sto bi ga prodao sam slikao sa mk3 ili ultimate i u roku od 15 do 20 min bi prodao istu a kada bi slikao nesto drugo kao rastan saga ili golden axe,stojalo bi po mesec dana bez interesovanja....
Ima nešto u toj nostlgiji bar u ljudima koji su devedesetih odrastali uy te igre ili igrali te igre u tom periodu..

Imam jedan stariji njihov i ubija koliko je dobar. samo što je posle 3 godine česte upotrebe baterija otišla. Sada gledam da nekako ubacim naku od 20000mAh

Imam jedan stariji njihov i ubija koliko je dobar. samo što je posle 3 godine česte upotrebe baterija otišla. Sada gledam da nekako ubacim naku od 20000mAh
Nabodi neki Anker power bank :D

Back
Top Bottom