Nisam imao pojma da postoje klonovi orginalnog mega drive2 ovog tipaSeda Meda Drive haha![]()
Do danas ni ja nisam imao pojma. Veoma mi je zanimljivo to otkritje.Nisam imao pojma da postoje klonovi orginalnog mega drive2 ovog tipa
Ima je na listi klonova na segaretro.org ali nema bog zna kakvih informacija:Nisam imao pojma da postoje klonovi orginalnog mega drive2 ovog tipa
Ima instaliran sonik kec na njemu ,pong i jos nekih 360 igra koji su neki portovi homebrew igara za pc mini igara
Da je ovako nesto postojalo 90ih za nase trziste,mislim da niko ne bi kupovao segu sa buvljaka ili ti famiklon u megadrive kucistu
Ne znam ni od kada su ovo krenuli da proizvode?
Ne znam ni od kada su ovo krenuli da proizvode?
Dok sam ranije imao manje posla i vise vremena,isao sam sto po vasarima sto po najlonu da huntingujem konyole i retro kertridye i igre.Kako vidim ovako MK3 na tvu, odma imam zelju da se bijem protiv nekoga![]()
Nabodi neki Anker power bankImam jedan stariji njihov i ubija koliko je dobar. samo što je posle 3 godine česte upotrebe baterija otišla. Sada gledam da nekako ubacim naku od 20000mAh
Dobre plocice!Ovo je čist peer pressure, treba da se stidite.
View attachment 15021View attachment 15022View attachment 15023
Dobro te osisaoOvo je čist peer pressure, treba da se stidite.
View attachment 15021View attachment 15022View attachment 15023
Mislim da sam prošao prilično dobro. Sumnjam da danas može da se nađe za manje od 350 EUR.Dobro te osisao
Inace nisam fan ali ove mi se bas, bas svidjaju.Iste kao one koje nosim trenutno, samo shto su plave umesto crvene. Josh bile na popustu.
View attachment 15024
Ovo je za dz bukvalno kad uporedimo sa cenama na ebay.Dobro te osisao