• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Mislim da sam prošao prilično dobro. Sumnjam da danas može da se nađe za manje od 350 EUR.
Slazem se ali je opet puno...
Ti tu imas samo orginalnu konzolu kontroleri su 8bit ako dobro vidim?
Ja sam moj uzeo na subotickom buvljaku 2018 cini mi se za 800din....Jeste da je tip misli da mi prodaje diskmen ali i to me zabole za njegovu neupucenost....

Isto smo konzola ali laser je zvrsio karijeru....

Ovo je za dz bukvalno kad uporedimo sa cenama na ebay.
Ma jebi to poredjenje...
Mi smo na nivou makedonije u odnosu na te pedere sa ebaya...
Ljuba je programer pa moze da zaradi neke bezobrazno velike pare i kupi taj cdx koji nema reallno vecu vrednost od 50e a ne500 ili350 kako god...
to sto je neki bizon na ebayu digao vestacki cenu kao metal isus nekim igrama nema nikakve veze sa mozgomm.
Za te pare je trebao da dobije kutiju i manual sve full ,meni je za ovaj cdx to puno para ,veruj mi nekada je taj ebaj jeftiniji nego kp i ovi preprovdaci sto rone po vasarima ....

Ma jebi to poredjenje...
Mi smo na nivou makedonije u odnosu na te pedere sa ebaya...
Ljuba je programer pa moze da zaradi neke bezobrazno velike pare i kupi taj cdx koji nema reallno vecu vrednost od 50e a ne500 ili350 kako god...
to sto je neki bizon na ebayu digao vestacki cenu kao metal isus nekim igrama nema nikakve veze sa mozgomm.
Za te pare je trebao da dobije kutiju i manual sve full ,meni je za ovaj cdx to puno para ,veruj mi nekada je taj ebaj jeftiniji nego kp i ovi preprovdaci sto rone po vasarima ....
I ja sam svašta kupovao za 500 dinara kad prodavac nije znao koliko vredi to što prodaje, ali ne možeš reći da je to fer cena. Tržište se menja.

I ja sam svašta kupovao za 500 dinara kad prodavac nije znao koliko vredi to što prodaje, ali ne možeš reći da je to fer cena. Tržište se menja.
Mogu reci da nije fer ,sada dal ce manje ili vise ili uopste nece da te boli ali ta cena za taj cdx nije fer,imas na ebayu za te pare moza 50e do 80e skuplje sa kutijom par komada bas sam nocas prelistao da pogledam,jeste da postoji potencijalna opasnost od carinske uprave i cekao bi paket ali je u nekom orginalnijem stanju...

Mogu reci da nije fer ,sada dal ce manje ili vise ili uopste nece da te boli ali ta cena za taj cdx nije fer,imas na ebayu za te pare moza 50e do 80e skuplje sa kutijom par komada bas sam nocas prelistao da pogledam,jeste da postoji potencijalna opasnost od carinske uprave i cekao bi paket ali je u nekom orginalnijem stanju...
Ne postoji opasnost, postoji izvesnost. Na taj iznos se drzva uhlebi jos najmanje 100 eur. Glupost da dajem 150-200 eur za kutiju 🤣

Stigao mi je danas i ODE emulator za nintendo flopije, za 800 dingera na aliju fantasticna stvar. :)
20240809_113822.jpg

A polako ulazim u ljubomir teritoriju sa switchevima, ali za 130e nisam hteo da propustim OLED.
20240809_114004.jpg

OAWctra.jpeg

Otogi je jedna od prvih XBOX igara koje sam igrao, jer je Grunt rekao da probam. I dalje mi je u glavi glas one cure koja konstantno pricha s glavnim likom. Setjam se da mi je dizajn chudovishta bio kul, kao i muzika. Jedino mi je smetao setting, prokleti drevni Japan.

Silent Hill Origins mi je takodje veoma dobra igra. Preshao sam je prvo na PSP, a posle i na PS2. Malo je smor shto se vidi lozhenje na SH2. Takodje me nerviralo shto u inventory nosim 2 televizora, pisatju mashinu, 3 shtapa, 2 tostera, itd. ali sam uzhivao u igranju. Bossovi su mogli biti bolje dizajnirani i groteskniji. Sve u svemu, najbolja zapadnjachka Silent Hill igra.

Nije vezano za gejming, ali da je ozbiljna igračka - to stoji :)

Bosch stoni cirkular, model GTS 254, najjeftiniji u plavoj varijanti, ali sa malo podešavanja radi posao kao i jača braća.

Attachments

• Cirkular 2.jpg
    Cirkular 2.jpg
    502.3 KB · Views: 17
  • Cirkular 1.jpg
    Cirkular 1.jpg
    620.3 KB · Views: 18
Back
Top Bottom