Nabavio 12 ku klimu inverter,moze da greje a ujedno je i onaj ovlazivac vazduha ili sta vec...
Imao sam neku vivaxovu devetku ranije iok je radila ali ova je osetno jaceg kapaciteta.
View attachment 15128View attachment 15129
Da, ni ja nisam cuo lepe stvari o tim pokretnim klimama... cak nisu ni nesto puno jeftinije, ne isplati se za razliku...
Da, ali ne ugrađuješ je više puta pa da je neki problem, već jednom i završena priča. Sa ovim prenosnim moraš da vukljaš izduvno crevo i kao što već rekoh, treba negde da sprovedeš isto gde će izbacivati topao vazduh, a takođe moraš da obezbediš i neku posudu u koju će da ide kondenz. U zgradi gde radim se nedavno desio kvar na čileru i klimatizacija u zgradi trenutno nije u funkciji i sad koristimo pingvine kao ispomoć. Učinak hlađenja im je ni-ka-kav. A u pitanju su razni modeli Midea-e, Vox-a, Whirlpool-a i sve rade isto - loše.Glavna prednost je što nemaš ugradnju. Čičak traka i debelo platno sa rupom na prozoru je sva potrebna instalacija
Cekao sam da neko pametniji od krejzija napise komentar..Iako je to manje vise svako ko ima obrve ....Prvi put cujem da klima moze da bude i ovlazivac vazduha
Ja bih gurnuo crevo kroz štucnu u dimnjak, ako je ikako moguće, onda makar ne greješ drugu sobu![]()
kondezacioni otvor je nazad kao i na prosloj,jedan balon od6L radi posao 6 sati po extremnoj vrucini,dobra stvar je sto ima vremenski relej pa je sam isprogramiras za paljenje i gasenjetakođe moraš da obezbediš i neku posudu u koju će da ide kondenz.
To nije problem ako je kuca, a ako je zgrada, onda toplota ide onom ko je sprat iznad...Ja bih gurnuo crevo kroz štucnu u dimnjak, ako je ikako moguće, onda makar ne greješ drugu sobu![]()
Samo neki likovi(spajdi,hulk,thor,blade(zbog vesly snipesa i filma)punisher i xmen)Ozbiljan si marvel fan.