Taman sam hteo da pitam koliko putuje da uzmem ortaku za rođendan ali ovako mogu samo za sledeću godinu.^ Hah i ja sam je poručio pre 45+ dana. Nema je još uvek da stigne.
Ako ideš preko Amazona, stiže brzo. Ali alternative, od kako su nam ukinuli Book Depository, su jaaaako spore. :/Taman sam hteo da pitam koliko putuje da uzmem ortaku za rođendan ali ovako mogu samo za sledeću godinu.
Ja uzedoh jastuce, pristojno je mekano i veoma udobno. Bez njega apsolutno ne mogu da koristim ovako visoku tastaturuUzeo sam ovu tastaturu pre neki dan na aliexpressu, cilj mi je bio da uzmem najjeftiniju mehanicku wireless tastaturu, i mogu reci da je stvarno impresivno sta moze da se dobije za jedva 20 evra. Tasteri su odlicnog osecaja za kucanje, red switches su meni taman mekani, key caps plastika ima neku jako finu teksturu, nije obicna glat, moze da se poveze na 3 uredjaja. dongle + 2 BT i svi se rotiraju na hotkey.
View attachment 14638
E sad za mane, mozda i potpuno subjektivne, a to je da je 60% tastatura definitivno premala, pogotovo ovoliko izdignuta, a i posto prelazim sa ove tanke navikao sam da mi je zglob ravan u liniji sa stolom pa ga sad stalno odizem od stola kad ovu koristim da bih odrzao tu liniju, jako je zamorno. Ako ne uspem da se naviknem na ovu ergonomiju ide na poklon/oglase i jurim opet mehanicku ali sad boljim nagibom, podlogom za zglob, ne znam ni ja jos tacno kako da resim.
View attachment 14639
View attachment 14640
Preko Amazona i deprevoz stiže za par dana.Ako ideš preko Amazona, stiže brzo. Ali alternative, od kako su nam ukinuli Book Depository, su jaaaako spore. :/
Prednost (ili kletva) života u kući, kada imaš horderske apetite. Većina stvari mi je u radnoj sobi od nekih 15ak kvadrata. 6 full size Billy i jedna full size Kallax polica, plus tu i tamo po kutijama.Gde pakujes ti sve ovo sto stalno narucujes ? Jesi li stavio negde slike polica, game rooma bas me zanima koliko to sve zauzima
Jel Frost Commander onaj za koji si pisao da ne mozes da nadjes nista online i da se razmisljas da kupis cisto da probas?
Jel Frost Commander onaj za koji si pisao da ne mozes da nadjes nista online i da se razmisljas da kupis cisto da probas?
Inace napajanje boli glava, zavidim ti itekako![]()
Pomesao sam te sa Jurodivijem, a i hladnjak za Frost Vortex 140SE. On se razmisljao da uzme Frost Vortex 140 SE jer nije bilo info o njemu online, podsetio me je na to kad sam ja bio klinac pa sam menjao hladnjake na po 2 nedeljeMoguće da je to bilo za prošlu konfiguraciju. Pošto sam ga kupio po drugi put. [emoji1]
Jeste. Baš sam zadovoljan izborom napajanja. Kutija sa njim je teška kao tuč.
Pomešao si i forume.Pomesao sam te sa Jurodivijem…