Previse exluziva za peticu pa moraju dve da vrte?![]()
Pogledaj donji desni ugao ekrana da bi video zašto ima dve. [emoji1]
Mozhe pojashnjenje? Ja ne kapiram.Pogledaj donji desni ugao ekrana da bi video zašto ima dve. [emoji1]
Kupio sam ps5 koji moze da se hakuje. Igram BB u 1080/60, mada cu probati malo i u 720/120.Mozhe pojashnjenje? Ja ne kapiram.
Jedan PS5 je hakovan.Mozhe pojashnjenje? Ja ne kapiram.
Nisi pravi gejmer ako ne igras u 480p 240 fps(naravno 480p 4:3, tj 640x480).Kupio sam ps5 koji moze da se hakuje. Igram BB u 1080/60, mada cu probati malo i u 720/120.
Prilicno dobro radi igra, mada nije idealno (pisacu detaljnije u toj temi). Dobro potrosen novac.
I naravno 3dfx like 24-bit rendering.igra se u 240p pa se radi upscale na 4k.
Kupio sam ps5 koji moze da se hakuje. Igram BB u 1080/60, mada cu probati malo i u 720/120.
Prilicno dobro radi igra, mada nije idealno (pisacu detaljnije u toj temi). Dobro potrosen novac.
Moze, ali imam vec pc, tako da mi to nije preterano primamljivo.Jel imas jos neke vajde od tog hakovanog ps5? Jel RDR 2 bese na hakovanom moze u 60fps?
Jel SoC ustvari shadow of colosus? Mislio sam da je to radilo jos na ps4 u60...AMoze, ali imam vec pc, tako da mi to nije preterano primamljivo.
Ovo je spisak igara koje planiram ponovo da odigram zbog patcheva: Bloodborne, Crash Team Racing, The Order: 1886, DriveClub, SoC, The Last Guardian.
PS5 igre me ne zanimaju, ali cu videti da ukradem i DMC5 ako radi (platio sam im na pcu day 1, kradja opravdana).
Guardian ako se dobro secam radi disk verzija ali se ne sme instalirati zadnji update ili pec kako gd...Ja sam ga tako i odigraoThe Last Guardian
SoC uz patch moze da se igra u quality + 60fps (bez patcha mora da se bira jedno ili drugo).Jel SoC ustvari shadow of colosus? Mislio sam da je to radilo jos na ps4 u60...A
Guardian ako se dobro secam radi disk verzija ali se ne sme instalirati zadnji update ili pec kako gd...Ja sam ga tako i odigrao![]()
Gde ih nalaziš?Evo jos jedna nabavka, palo je speedrun ciscenje bio je bas strokav a vremena malo.
View attachment 14765