• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Uzeo sam par nekih fidgeta, desk trinket sta vec na aliju za oko 2e po komadu, da iskoristim neki store kredit. Mogu reci da sam pozitivno iznenadjen, sto je retkost pogotovu odakle sam uzeo, nema nikakve fore kod izrade, pun je metal, precizno obradjen, poliran finish, ne znam kako im se uopste isplati da pale cnc za te pare.
20240710_204121.jpg
Kao sto se vidi nije neka velicina, ali sasvim dovoljno za nervozne prste, generalno nisam fan ovakvih dzidzabidza, ovde ipak me odnos cena/izrada pridobio

Uzeo sam par nekih fidgeta, desk trinket sta vec na aliju za oko 2e po komadu, da iskoristim neki store kredit. Mogu reci da sam pozitivno iznenadjen, sto je retkost pogotovu odakle sam uzeo, nema nikakve fore kod izrade, pun je metal, precizno obradjen, poliran finish, ne znam kako im se uopste isplati da pale cnc za te pare.
View attachment 14770
Kao sto se vidi nije neka velicina, ali sasvim dovoljno za nervozne prste, generalno nisam fan ovakvih dzidzabidza, ovde ipak me odnos cena/izrada pridobio

Имам нешто слично, пластично. Коцка на којој са сваке стране има нешто за џарање, али ми се то метално свиђа више. Мораћу оверити.

Mislim da sam video to tvoje negde na slici, ovo je malo drugacije jer uglavnom ima samo jednu "akciju", vise je interesantno zvog osecaja metala u ruci, izrade, poliranog izgleda kad stoji itd

Mislim da sam video to tvoje negde na slici, ovo je malo drugacije jer uglavnom ima samo jednu "akciju", vise je interesantno zvog osecaja metala u ruci, izrade, poliranog izgleda kad stoji itd
Da, kachio sam ovde. Jako mi se dopada ono sa lancem, kapiram da bih to vrteo ko blesav. Koja je fora sa kockom?

Ovo što Yuka spominje je Fidget Cube, išao je Kickstarter za to pre 6-7 godina i skupili su neke silne milione, Kinezi posle napravili tonu raznih verzija.

@nebojsa986 - jel imaš link za ove stvarčice ili barem nazive, sviđa mi se kvalitet izrade

evo ovo Je bilo 1e na welcome deal, inace 14e na main nalogu

Sa ovog store sam uzeo za 2e na 50% sad je sve preko 5e, bila neka fora kupi 3 i dz dostava

Ocigledno mora da ti bude ali fu na nivou, jer cene su na sve strane kako odvali algoritam

Back
Top Bottom